fallback

Яжте червени плодове и зеленчуци!

22 February 2012 06:30

Хем са полезни, хем - нискокалорични!

Снимка: Dreamstime

Череши, ягоди, боровинки, малини, диня, сочни домати, едри червени чушки.... кой не ги обича? А даваме ли си сметка, че освен вкусни червените плодове и зеленчуци са и много полезни? Влияят добре на организма, борят се със старееенето, имат високо съдържание на витамини, а са бедни на калории... Експертите препоръчват да ги похапваме целогодишно и то в големи количества – така докато се грижим за здравето си, може и да свалим някое и друго килце. А какво ги прави толкова ценни за организма?

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
ягоди домати антиоксиданти малини ябълки чушки
0 коментара
fallback