fallback

Добавянето на подправки към храната намалява приема на сол

24 March 2014 11:30

Кулинарните курсове също могат да помогнат за понижаването приема на натрий

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

За много хора готвенето е истинска досада и чиста загуба на време. От другата страна е фактът, че домашно приготвените ястия са едни от най-вкусните. Те са заредени с любов, направени са точно по вашия собствен вкус и човек е сигурен в съставките, които ще консумира.

Всъщност големият проблем за много хора е, че не могат да готвят. Опитват да направят нещо няколко пъти и заради лошия резултат се отказват. В тези случаи много подходящи са готварските курсове. Добрата новина е, че с тяхна помощ човек освен, че може да се научи да приготвя вкусотии, може да намали приема на сол.

Автор на статията:
Милена Алексиева
Сподели Изпрати в Messenger
сол подправки готварски курс
0 коментара
fallback