fallback

Храни, които предизвикват възпаление

25 November 2014 10:02

Някои от тях може би ще ви шокират

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Има много храни, които смятате за полезни, а те всъщност не са такива. Тези храни се обработват, подправят, рафинират, разреждат, подслаждат, осоляват или казано по друг начин – променят се. Именно тези промени доказват, че много продукти всъщност не са истинска храна. Техните съставки се преработват, за да се създаде по-дълъг срок на годност.

За съжаление по този начин се унищожават полезните противовъзпалителни компоненти на хранителните продукти и вие като клиенти оставате заблудени. За да може да се предпазите от възпаления обаче, хубаво е да знаете за кои храни трябва да внимавате. Ето ги и тях:

Автор на статията:
Милена Алексиева
Сподели Изпрати в Messenger
захар храни месо възпаление млечни продукти
0 коментара
fallback