IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как обичаш яйцата, за да ти кажа какъв си

1 октомври 2012 14 40

Хранителните предпочитания издават и характера на човека

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако обичате да хапвате яйца, то вие може да се превърнете в отворена книга за останалите. Начинът на ядене, издава не само предпочитанията, но и характера на човека, пише „Дейли телеграф".

По това дали човек обича бъркани, пържени или варени яйца може да се съди за личностните му черти, професията му и дори за сексуалната му нагласа, твърдят изследователите от "Mindlab International".

Направено е проучване на 1010 души по повод британска Седмица на яйцето, която започва днес. А анализът показва, че любителите на яйцата "на очи" са дружелюбни и отзивчиви, слушат жизнерадостна музика и са по-щастливи. Феновете на варените яйца пък са добри организатори, освен това са по-безгрижни и импулсивни.

Най-дисциплинирани според проучването са почитателите на омлета. С най-високо либидо пък са тези, които си падат по пържените яйца. Те също така, обикновено са млади хора, принадлежащи към работническата класа.

Изследването се е провело като участниците са били карани да отговарят на въпроси, свързани с характера им и хранителните им навици.

"Невероятно е, че по начина, по който хората хапват яйца, може да се съди в голяма степен за това какви са те и какво харесват. Независимо от предпочитанията към приготвянето им
яйцата си остават незаменим източник на ценни хранителни вещества и трябва да присъстват на трапезата", пишат авторите на проучването.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари