IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Най-често срещаните кошмари и какво означават

24 август 2019 11 00

Какво сънувате, за да ви кажем какво ви тревожи

Снимка: Pixabay

Случвало ли ви се е да ви преследват на сън или да ви падат зъбите? Кошмарите са част от съня на повечето хора и често са причинени от някакво вътрешно неспокойство или страхове. Според мнозина те имат значение, други пък не им отдават чак такова значение. Какво представляват кошмарите

Не всички сънища са кошмари.

Кошмарът е сън, който представлява реалистично изживяване, което събужда страх или тъга у вас. Те често се случват часове след като сте заспали и интензивността им се увеличава, когато сте имали стресиращ ден.

Преследват ви

Ако сънувате, че бягате, това предполага, че в реалния живот бягате от нещо или някого, които ви разстройват. Преследвачът в съня ви също така може да е въплъщение на ваша емоция – гняв, страх, ревност.

Падат ви зъби

Падането на зъби на сън се тълкува като неувереност спрямо вашата присъствие и имидж пред другите. Той индикира, че очакванията ви не се оправдават. Подобен кошмар изразява страх от отхвърляне. Ако този кошмар ви навестява често, имате сериозен проблем със самоувереността.

Голи сте на публично място

Това може и да ви изглежда забавно на пръв поглед, но ако ви се случи в реалния живот би ви съкрушило. Ако сънувате често този кошмар, значи нечия преценка ви тежи и ви възпира да свършите нещо.

Ако друг е гол в съня ви и вие сте отвратени от този факт, означава, че имате притеснения да разкриете нещо за този човек.

Неподготвени за изпит

Един на петима души сънува поне веднъж в живота си, че се проваля на изпит. Това символизира неспособността му да прогресива в живота и да мине на следваща фаза.

Усещане, че летите

Ако сънувате, че летите, но на практика не се движите, това означава, че някой/нещо ви саботира и ви спира да прогресирате напред в живота. В случай, че се страхувате да летите насън, може би имате проблем с това да преследвате големите цели в живота си. Ако сте сами в съня си и летите, но без да се придвижвате, това означава, че ви липсва самоувереност.

Падате

Отново доста често срещам кошмар е падането от високо. Сънят показва тревожност и несигурност относно някаква ситуация. Губите контрол над превозно средство Сънуването на автомобили представлява посоката, която сме поели в живота. Ако губите контрол над превозното средство, това означава, че сте се отклонили от посоката, която сте искали да поемете и трябва да се върнете в „правилния път“.

Закъснявате

Закъсняването на сън е кошмар, който символизира вашите тревоги затова дали сте поели в правилната посока в живота си. Също така означава, че се стараете да свършите нещата, но не успявате да се впишете във времето.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари