IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на Елизабет Хърли за перфектно тяло

27 февруари 2020 14 30

Актрисата впечатлява с фигура дори и на 54 години

Снимка: Getty

Ако сте почитатели на Елизабет Хърли и следите нейните социални профили, най-вероятно сте забелязали невероятната ѝ фигура. Актрисата е на 54 години, но те въобще не ѝ личат, тъй като тя залага на строг хранителен режим и прекарва стабилна част от времето си в залата.

Хърли, която има и собствена линия за бански костюми, постоянно публикува снимки, на които показва стегнатото си тяло. Феновете ѝ от доста време се чудят какъв начин на живот води звездата и как се грижи за себе си.

Пред списание „Women's Health“, тя казва, че отделя огромно внимание на здравето си заради семейната си история. През 1992 година баба ѝ умира от рак на гърдата, което сериозно притеснява звездата. Само 3 години по-късно тя става световен посланик на организация, бореща се със заболяването.  Елизабет признава, че тайната на фигурата ѝ се крие в три малки неща.

„Освобождавам си сутрините за повече упражнения, ям правилните храни и намирам време за почивка“.

Хидратация

Елизабет Хърли не забравя и за хидратацията. Казва, че пие по две чаши топла вода рано сутрин. „Вкусът е ужасен, но е идеално за храносмилателната система“, твърди тя пред „Daily Mail“. С този режим е съгласна и Аби Ленгър, която никога не е работила с Елизабет, но подкрепя нейната сутрешна рутина.

Според Ленгър, две чаши топла вода сутрин е чудесен начин да започнеш деня и да активираш тялото си. Освен това, Хърли постоянно носи в себе си бутилка с вода, както и е оставила една до леглото си, за да си напомня да се хидратира през целия ден. 

Не докосва обработени храни

„Обичам натуралните храни. Не хапвам такива, които имат много химикали или добавки“, казва актрисата пред „The Cut“. Хърли добавя, че когато не е напът и се намира във Великобритания, залага на продукти, които са отгледани от местните, включително месо и зеленчуци.

Актрисата дори се занимава със земеделие и има собствена градина. „През цялото лято ядем плодове и зеленчуци, които са от нашата градина. Преди имах малка ферма и месото, което беше на масата ни, идваше от нея“. Звездата съветва всеки, който има право на избор, да залага на местното производство.

Балансира храненето си през целия ден

Като цяло, режимът на Елизабет е доста стриктен и почти изцяло е изграден от растителни храни. Ето какво яде актрисата:

Чар или бедствие: Елизабет Хърли се пусна по бикини в мрежата

►Закуска: След като приключи със сутрешната си тренировка, актрисата залага на кисело мляко, банан и малко мед.

Обяд: Зеленчукова супа.

Вечеря: Елизабет често хапва в офиса, тъй като графикът ѝ е доста натоварен. Това, което често яде, е гриловано пиле и „много, много, много“ зеленчуци.

Не робува на диети

В момента хранителният ѝ режим е доста различен от диетите, на които се е подлагала преди време. Елизабет признава, че в миналото е следвала диетата „Blood-Type“, която се базира на кръвната група на човек. Например, хора, които са нулева кръвна група, трябва да хапват повече риба и меса, а носителите на А кръвна група трябва да забравят за месата. 

Актрисата обаче вече не се подлага на тази диета. Вместо това тя залага на по-здравословен начин на живот. Прекарва няколко дни в спа центрове, където се откъсва от натоварения си график и се отдава на себе си. 

„Там се уча да се отпускам. Научих се да стоя мирно, да оставя телефона настрана и да се наслаждавам на храната“, казва тя пред „Women's Health“. Добавя, че след като е постигнала тези неща, храносмилането и фигурата ѝ веднага са се подобрили. 

На 51 Елизабет Хърли засенчи супермоделите

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Марио ( преди 4 години )
Браво на жената. Евала на англичаните. Имат желание и възможност спокойно да отглеждат и зеленчуци и животни в дворовете си и после да се хранят здравословно.В ЕС и изкривената им правила като отражение в БГ всичко става Лидъл и Кауфланд насила и д гадни ГМО и обработени с Е та храни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар