IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трета онлайн тренировка по кикбокс със Семи Шилт – на 25 април от 18 часа

24 април 2020 15 21

Феновете на бойните спортове ще имат възможност да тренират безплатно с нидерландското величие

Трета онлайн тренировка по кикбокс със Семи Шилт – на 25 април от 18 часа

За трета поредна събота феновете на бойните спортове ще имат възможност да тренират онлайн с кикбокс легендата и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт. Третата онлайн тренировка с нидерландското величие ще се проведе в събота, от 18 часа (българско време).

Всеки, който иска да се включи в майсторския клас по кикбокс, трябва да изтегли предварително приложението StarLeaf, през което ще се проведе видео тренировката, и да се регистрира безплатно на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката. С тях те ще имат възможност да се включат в третия мастърклас на кикбокс величието 30 минути преди старта. Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 души, които се регистрират.

Досега всички онлайн видеотренировки с нидерландското величие се увенчаха с огромен интерес и ентусиазъм сред участниците. Провеждането им се организира като част от призивите на SENSHI и Семи Шилт да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited – да останем у дома и да тренираме дистанционно.

сенши

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари