IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс гони нервите с йога

7 май 2020 10 40

Направи си профил в TikTok

БГНЕС

„Вече полудявам в самоизолация“. Това призна Серина Уилямс в края на април. От профила на тенисистката в Instagram се вижда, че тя е намерила отличното средство за намаляване на стреса и нервите – йогата.

Спортистката сподели видео от сутрешната си йога тренировка, с което вдъхнови много от своите фенове да я последват.

„Чувствам се превъзбудена, на ръба. Ако някой се изкиха или закашля около мен, полудявам. Не се мотая около никого. И разберете, никого включва и дъщеря ми“, написа преди няколко седмици Уилямс и сподели, че иска да е сама и се дразни дори на Олимпия. 

Американската тенисистка, която е свикнала да води доста активен начин на живот, реши да си направи профил в TikTok и запълни част от свободното време със забавни видеа. В едно от тези, които публикува наскоро, тя играе тенис сама срещу себе си. 

„Не знам какво да правя. Стресът наистина е огромен“, казва Серина и уточнява, че с йогата е успяла да контролира до някаква степен своите негативни емоции. 

В друг свой клип Уилямс призовава хората да си останат у дома и да подобрят гъвкавостта си, като показва как изпълнява основни йога упражнения, които всеки може да повтори вкъщи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари