IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във форма по време на изолация: Миранда Кер

1 юни 2020 10 40

Моделът празнува 3 г. от сватбата

Снимка: BGNES

Може ли комбинацията между танци и силови упражнения да извае тялото? Отговор на този въпрос дава Миранда Кер, която тренира усилено докато е изолирана у дома. За да поддържа своята форма, тя се довери на професионалния инструктор Меган Руп. 

Звездата сподели в Instagram част от упражненията, които прави заедно със създателката на „The Sculpt Society“ и прикани своите последователи да ги пробват. 

В клипа Кер повтаря всяко едно движение на треньора, като се справя отлично. 

Фенове на Миранда не пропуснаха да отбележат, че тя изглежда страхотно със спортни дрехи и без никакъв грим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Miranda (@mirandakerr) на

На 27 май актрисата отпразнува 3 години от бракосъчетанието си с Евън Шпигел. По този повод тя сподели няколко кадъра от тяхната сватба. 

„Честита годишнина!“, написа тя. 

Двойката се венча на скромна церемония в имението им в Калифорния. На нея бяха поканени само 45 гости, като самата Миранда поднася напитките и вечерята. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Happy Anniversary ?

Публикация, споделена от Miranda (@mirandakerr) на

„Едно от любимите ми ястия за вечеря е изпеченото на бавен огън пиле с куркума, лимон и чесън.... То заема специално място в сърцето ми, защото го готвих и сервирах на нашата сватба“, разказва Кер пред изданието Beauticate. 

По думите на красавицата, тя много държала да приготви основното ястие, с което да засвидетелства обичта си към  Шпигел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари