IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек, харесва ни това, което виждаме!

15 ноември 2020 15 00

Актьорът е в невероятна форма след турбулентна година

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек със сигурност прекара няколко тежки месеца през последните две години. Актьорът се бореше със зависимостта си от алкохола, постъпи в клиника и излезе от публичното пространство. За щастие, бившата му съпруга – Дженифър Гарнър, беше до него през цялото време и му помогна да излезе от дупката.

Актьорът изглежда се грижи добре за себе си по време на карантината и не позволява на изолирания начин на живот да му повлияе негативно. За повечето от нас коронавирусът се превърна в най-големия враг, а поддържането на здравословна форма – изключително трудно. Все пак, доста време фитнес залите останаха затворени, а след отварянето им бяха включени няколко основни правила, които направиха тренировките доста по-трудни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck Daily (@benaffleckdailyy) on

Но за Бен Афлек всичко това не е пречка. Той явно е намерил начин да се фокусира върху здравето и формата си. Според източник, актьорът работи усилено, за да не напълнее, а на помощ му идва професионален треньор. „Той е изключително отдаден на тренировките и постига невероятни резултати. Бен се чувства чудесно. Приятелите му се радват, че той е щастлив“, казва близък до звездата.

Всъщност феновете също забелязаха промяна във визията на Афлек. По време на празненствата за Хелоуин, 48-годишният актьор избра да не се маскира, но пък беше засечен на разходка из Лос Анджелис. Той беше облечен в кафяви панталони, тъмносин пуловер върху светлосиня тениска, комбинирайки ги с маратонки. И вместо да носи висококалорична напитка, той заложи на по-малка и по-здравословна опция – диетична кола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck Daily (@benaffleckdailyy) on

Прогресът на Афлек може да е изненадващ за публиката, но не и за тези, които са близки с актьора. „Той винаги е мислел за здравето си. Сега работи усилено да бъде във форма“, казва източник пред E!News. Преди месец Бен се съюзи със своя близък приятел Мат Деймън за проект с „Omaze“. Тогава той носеше прилепнала тениска, която много добре описваше тялото му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on

Освен че се справя добре с фитнеса, Бен Афлек е щастлив и у дома. Той живее с приятелката си Ана де Армас, с която се срещат вече от осем месеца. „Тя влезе в живота му и му даде всичко, от което той се нуждаеше“, казва източник. Засега двамата не говорят за сватба, но Армас вече се е запознала с децата на приятеля си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck Daily (@benaffleckdailyy) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари