IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес режим: Как Джъстин Тимбърлейк напълня с 6 килограма за роля?

2 февруари 2021 08 40

Новият му филм Palmer вече се предлага в платформата Apple Tv+

Снимка: БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк показва невероятна физика при завръщането си към киното.

За ролята си на Фишър Стивънс във филма Palmer, който вече е достъпен в платформата Apple TV+, 40-годишният изпълнител си е поставил за цел да наддаде 6 килограма мускулна маса. На 28 януари личният му треньор Бен Бруно публикува видео в социалните мрежи, на което се вижда как Тимбърлейк тренира във фитнеса.

„Да се върнем назад към миналата година, когато Джъстин Тимбърлейк тренираше, за да влезе във форма за Palmer, който излиза утре“, написа Бруно на 28 януари. Той допълва, че актьорът и изпълнител яростно е преследвал целта си и дори е тренирал по два пъти на ден. Въпреки че Тимбърлейк е физически активен през цялата година, фокусът му изцяло се променя, когато си постави определена цел.

Упражнението, което Джъстин прави, е раменна преса с Т-щанга, която тежи 55 килограма. „Нито аз, нито един от професионалните спортисти, които тренирам, все още не е успял да вдигне повече килограми. Наистина е страхотно да видя човек в позицията на Джъстин да полага толкова усилия, за да постигне целите си. Защото няма значение кой си, не можеш да си купиш резултати във фитнеса. Трябва да работиш за тях“, допълва Бруно.

Тимбърлейк публикува същото видео в своя профил в Instagram и благодари на треньора си, че го е нахъсвал да се подготви за ролята си. На 27 януари Джъстин публикува и видео от снимачната площадка, на което носи бял потник и се сдобива с фалшива татуировка. Феновете бяха привлечени от големите му мускули, които със сигурност са постигнати благодарение на Бруно.

Във филма Palmer Тимбърлейк играе бивш затворник, който се сприятелява с изоставено момче, което е тормозено от други деца. Това е първата роля на изпълнителя от 2017 година насам, когато той игра във филма Wonder Wheel на Уди Алън. В Palmer Джъстин ще си партнира с Райдър Алън, Алиша Уейнрайт, Джун Скуиб и Джуно Темпъл.

И докато почти всяка жена си мечтае да се докосне до мускулите на Тимбърлейк, то той отдавна е дал сърцето си на Джесика Бийл. Актрисата поздрави съпруга си за 40-ия му рожден ден, публикувайки четири снимки на двойката от техния 10-годишен романс. Това е първият рожден ден на изпълнителя, който той празнува като баща на две деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

По-рано през месеца той потвърди, че семейството му се е увеличило с още един син, който се казва Финиъс. През 2015 година Тимбърлейк и Бийл станаха родители на момченце на име Сайлъс.

„Няма човек, с когото да се забавлявам повече, да се смея повече и който да ме кара да се чувствам по този начин. Днес почитаме теб, скъпи. Пожелавам ти най-креативната и най-пълноценната година досега. Честит 40-и рожден ден, любов“, пише Бийл под публикацията в социалните мрежи.

В петък Тимбърлейк говори за семейството си пред Джими Фалън. „Никой в къщата не спи, но Финиъс е много сладък“, казва той. Водещият също поздрави приятеля си за рождения му ден, като публикува клип от гостуването им в предаването Saturday Night Live. Крис Киркпатрик, който беше в групата NSYNC заедно с Тимбърлейк, също му пожела честит рожден ден и обеща, че ще празнуват, когато нещата в света се нормализират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари