fallback

Адам Лавин разгорещи страстите с последната си тренировка

15 June 2021 10:50

Изпълнителят прави упражнения без горнище докато е на почивка в Хавай

Изведнъж започна да ни става много горещо и това няма нищо общо с повишаващите се температури навън.

Просто попаднахме на видео в социалните мрежи, на което Адам Лавин тренира без горнище. Красивият кадър беше споделен от треньора на изпълнителя и всички ние сме му безкрайно благодарни. Докато е на почивка в Хавай, 42-годишният Лавин е решил да поизгори натрупаните калории и да поддържа стегнатото си тяло във форма. На видеото можем да видим почти всичките татуировки на музиканта, като единственото, което той носи са бели къси панталонки на черни звезди.

A post shared by Austin Pohlen (@pohlenfitness)

Носителят на седем награди „Грами“, който си почива заедно със съпругата си Бехати Принсло преди двамата да отпразнуват седмата си годишнина, призна, че тренировките са били изтощителни дори и за него. „Това е много по-трудно отколкото изглежда“, написа той в социалните мрежи. Все пак Лавин може да се похвали с прекрасен пейзаж, като около него се виждат зелени палми, различни цветя и почти безоблачно небе.

Треньорът на Лавин – Остин Полън – също сподели звездните упражнения. „В момента се фокусираме върху коремните мускули и тренировките стават все по-тежки с всяка изминала седмица“, казва той. Първото упражнение, което Адам прави, е клякане за горна преса, което изгражда коремните мускули и в същото време стяга рамената, без да се налага да използвате тежести. Вместо да се натоварва излишно, Лавин просто държи един дъмбел на обратно, което предизвиква едновременно раменете, лактите и китките.

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)

Сесията включва и няколко упражнения с медицинска топка, които са чудесни за заздравяване на мускулите, както и изгаряне на мазнините от двете страни на корема. Във видеото може да се види и тренировка с въже, както и мъртва тяга, която Полен включва при всичките си клиенти. „Горд съм от Адам Лавин и работата, която върши“, пише треньорът под видеото.

Той започва работа с изпълнителя през март, като отбеляза, че се фокусират върху изграждане на мускулна маса и тренират по четири-пет пъти седмично. Освен силовите упражнения, Лавин се качва на бягащата пътечка, прави йога и пилатес. Понякога към него се присъединява и съпругата му Бехати, с която имат две деца – 4-годишната Дъсти и 3-годишната Джио.

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)

Целта на Лавин е била да се върне към формата си от 2014 година, когато се е оженил за Присло. За негово щастие, резултатът вече е постигната и сега треньорът му ще се фокусира към запазване на килограмите и изграждане на малко повече мускул.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
тяло фитнес тренировка Адам Лавин форма
0 коментара
fallback