IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подготовка за плажа – Ким Кардашян показа интензивните си тренировки

30 март 2023 10 30

Риалити звездата сподели, че тренира пет или шест пъти в седмицата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян предлага детайлен поглед към фитнес режима си.

42-годишната риалити звезда сподели с последователите си видеа, на които показва как се подготвя за предстоящото лято и носенето на по-къси и по-прилепнали дрехи. Тя заяви, че от три месеца работи с професионалния треньор Сенада Грека, фокусирайки се върху силовите и кардиотренировките. Последователите ѝ успяха да видят как Ким тренира с тежести, правейки клекове, напади и упражнения за гръб.

„Вдигаме тежести два часа на ден и тренираме пет или шест пъти в седмицата. Целта ми е да изградя мускулна маса и да бъда по-силна“, казва Кардашян. Допълва, че само след три месеца редовни и упорити тренировки вече вижда разликата във визията си, което я мотивира още повече да продължи напред. Ким заяви още, че се гордее с постиженията си и е разбрала, че всеки успех започва с малки стъпки.

На едно от видеата се вижда как основателката на SKIMS прави клекове с тежест от 18 кг на гърба, като на единия си крак има и ластик, който още повече утежнява ситуацията. От описанието става ясно, че упражнението се прави 4 серии по 12 повторения на всеки крак.

Интересното е, че на друго видео се чува песента на Тейлър Суифт You Need to Calm Down, докато Ким тренира. Двете дами дълго време не се понасяха, като бившият съпруг на Кардашян – Кание Уест – беше в обтегнати отношения с колежката си. Нещата се влошиха, когато излезе песента Famous, в която рапърът твърди, че именно той е направил Суифт световноизвестна звезда. Тогава Ким твърдеше, че Кание лично се е обадил на Тейлър, за да я предупреди за песента.

„Тя беше съгласна с всичко. Знаеше кога излиза песента и какво ще има в нея. Но изведнъж реши да се прави на жертва. Кълна се, съпругът ми получава толкова много обиди, когато всъщност се опитва да спазва определен протокол и дори се обажда да получи одобрение“, каза тогава Кардашян.

Позицията на Тейлър не закъсня и тя заяви, че никога не е имала нещо против Ким, защото знае под какво напрежение живее риалити звездата, след като споделя дом с Кание Уест. „Но това не променя факта, че повечето неща, които Ким казва са неверни. Кание Уест и Тейлър са говорили само веднъж по телефона, когато тя все още беше на ваканция със семейството си през януари 2016 година и повече не са се чували. Тейлър не отрича за този разговор. В него тя отказа на Кание да публикува песента Famous в своя Туитър“, казва говорител на певицата.

Във форма за лятото: Тренировките на Ким Кардашян

Извивки като на Ким Кардашян

Така се зароди една вражда, която продължаваше дълго време, но очевидно вече Ким е оставила всичко това зад гърба си. След развода с Кание Уест тя е готова да се помири отново с Тейлър или поне да се наслаждава спокойно на песните ѝ.

Поредната фитнес сесия идва, след като Ким показа как тренира в домашния си фитнес с приятелката си Кели Роуланд. „Нищо не те мотивира така, както тренирането с приятели“, написа риалити звездата в социалните мрежи. Двете дами бяха облечени в еднакви черни спортни екипи, показващи стегнатите им тела.

Кардашян също така сподели бърз поглед към своята рутинна тренировка, публикувайки клип, на който прави няколко набирания с тежести. Тя шеговито се примоли на феновете си да не я съдят за това, че тренира с джапанки.

За още здравословни съвети последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари