IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2023: Ким Кардашян промотира колекцията с помощта на извънземни

17 февруари 2023 16 30

От SKIMS вече усилено се готвят за лятото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта може все още да не е дошла, но Ким Кардашян се подготвя усилено за лятото, промотирайки новите си колекции бански.

42-годишната основателка на SKIMS участва в новата рекламна кампания, с която обещава, че това ще бъде най-голямата ѝ колекция досега. За да бъдат нещата още по-уникални и извън тази вселена, Кардашян е поканила за свои рекламни лица извънземни. Цялата тематика на рекламата е с космически мотиви, включително и цветовете на банските.

Режисирана от Хармъни Корин, кампанията показва Кардашян и екипа ѝ от извънземни, облечени в различни визии от предстоящата лятна колекция на SKIMS. Зрителите могат да видят неонови бански костюми, секси покривала и аксесоари, както и няколко стари модели.

В един от кадрите Ким се отпуска на шезлонг, облечена в неоновозелен цял бански, който включва и изрязан участък в средата. Извънземните, които, разбира се, са истински хора с маски на извънземни, стоят на заден план, облечени в различни бански от един и същи цвят.

Рекламата показва и гаражна сцена, в която Кардашян се е облегнала на жълта спортна кола, докато показва извивките си в оскъден тъмнокафяв комплект от две части. Междувременно зад нея отново е застанала група от извънземни, носеща секси летни ансамбли.

Телевизионната риалити звезда сподели за предстоящата си колекция и в социалните мрежи, показвайки снимки с бански в сив цвят. „Знам, че чакахте дълго време... банските на SKIMS най-накрая се завръщат! Пригответе се за най-голямата колекция досега и изцяло нови стилове и цветове, които са извън вселената и трябва задължително да видите“, написа тя в публикацията.

И този път Кардашян не изневери на себе си, когато става въпрос за промотиране на предстоящите си колекции.

За кампания за Свети Валентин магнатът нае актрисите от „Белият лотус“ Беатрис Грано и Симона Табаско да позират в красиви и сексапилни колекции бельо. А за коледните празници тя превърна фотосесия на SKIMS в семейна афера за Снуп Дог, съпругата, децата и внуците му, които бяха облечени в колекцията Cosy.

Ким Кардашян във фокуса на Седмицата на модата в Милано

Ким Кардашян се превърна в кукла Барби

Мокра, прозрачна рокля и сексапилно боди – новата фотосесия на Ким Кардашян

Само две години след създаването на марката през 2019 година, Кардашян беше удостоена с наградата „Марков иноватор“ от списание WJS. В интервюто след това тя говори за начина, по който ръководи бизнеса си.

„Дните ми са напълно разграфени до минута. За да се отделя от децата, отивам в домашния офис и започвам да уча. След това започвам работа по SKIMS. Постоянно съм в някакви срещи. Дните ми са доста пълни. И това е. Обичам да бъда вкъщи. Обичам да прекарвам уикендите вкъщи“, споделя Ким.

Що се отнася до работната ѝ етика и нестихващия ентусиазъм за развитие, звездата споделя, че всичко е наследила от покойния си баща Роб Кардашян.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари