IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин – Ким Кардашян промотира новата си колекция със секси снимки

12 февруари 2023 12 00

Актрисите Беатрис Грано и Симона Табаско също участваха в рекламата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян може в момента да няма гадже и да прекара Свети Валентин сама, но това не ѝ попречи да създаде специална колекция бельо за празника.

Основателката на SKIMS сподели серия от сексапилни селфита в социалните мрежи, с които промотира новите си дизайни, направени в чест на Деня на влюбените. На трите предизвикателни кадъра, 42-годишната риалити звезда носи модела Lace Trimmed Silk Teddy включващ изрязан участък на корема, показващ стегнатото тяло на Кардашян. Коприненото бельо е в цвят на розова дъвка с по-тъмно розова дантела.

На първата и третата снимка Кардашян лежи подпряна на едната си ръка, в дрешник, пълен изцяло с черни дрехи, което кара яркото ѝ бельо наистина да изпъква. Във второто селфи тя седи на колене, показвайки пълната красота на модела и стегнатото си тяло, като този път на заден план се разкриват цветни дрехи. Въздушната целувка на втората и третата снимка създава още по-празнично настроение.

Публикацията на Ким идва само няколко седмици, след като от SKIMS пуснаха други промоционални снимки за кампанията на влюбените. Тогава на тях се виждаха актрисите Беатрис Грано и Симона Табаско, които играят във втория сезон на сериала „Белият лотос“. На малкия екран химията между двете е очевидна, а сега приятелството им се превръща и в основна тема в кампанията на SKIMS.

В тематично розово видео за новата колекция за Свети Валентин двете италиански актриси са заснети да си шепнат в ухото и да се кикотят, докато носят дрехи от марката. След като си разменят няколко думи, които никой друг не трябва да чува, Табаско казва на италиански: „Tutti indossano SKIMS“, а Грано го превежда на английски – „Всеки носи SKIMS“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Друго изображение от кампанията показва двете една до друга, като Табаско държи огромна близалка във формата на сърце в едната си ръка и токчето на Грано в другата, докато и двете гледат директно в камерата.

В прессъобщение Грано изрази признателността си от избирането ѝ за част от кампанията. „Забавлявах се много, докато снимах кампанията на SKIMS за Свети Валентин. Да имам възможност да работя заедно с моята приятелка Симона и да изживеем нашата първа световна модна кампания е нещо много специално“, допълва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Табаско потвърди думите на най-добрата си приятелка, като каза, че обича всичко, което SKIMS пресъздава. „Да бъдеш включен в глобална модна кампания с Беатрис, олицетворяваща приятелството и жените и да се чувстваш овластен и секси в собственото си тяло, е толкова възнаграждаващо“, каза още Табаско.

В „Белият лотос“ актрисите играят най-добри приятелки, които се опитват да си проправят път през тежките обстоятелства на живота. Миа, изиграна от Грано, е амбициозна певица без финансова възможност и връзки, опитвайки се да стане звезда. Табаско, от своя страна, мечтае за живот на свобода и лукс. Заради тежките обстоятелства, те са принудени да продават телата си, за да превърнат мечтите си в реалност.

Голите Джулия Фокс и Ванеса Хъджинс и латексовата Ким Кардашян

Ким Кардашян във фокуса на Седмицата на модата в Милано

Ким Кардашян се превърна в кукла Барби

Двете дами бързо се превърнаха в звезди на втори сезон, в който участват още Дженифър Кулидж, Обри Плаза и Тео Джеймс. Всички епизоди могат да бъдат гледани в HBO Max.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Що се отнася до SKIMS, марката е основана през 2019 година от Ким Кардашян и бързо набира популярност. През 2022 година фирмата бе оценена на 3,2 млрд. долара, което е двойно увеличение от април 2021 година. През октомври 2021 година Кардашян беше почетена с наградата за иноватор по време на церемонията на списание WSJ.

Това обаче не е всичко, с което Ким се занимава. Освен със SKIMS, предприемачката разширява империята си с ново инвестиционно начинание. През септември миналата година тя обяви стартирането на нова частна инвестиционна фирма, наречена SKKY Partners. Компанията ще инвестира в потребителски медии и медиен бизнес, потребителски продукти, хотелиерство и дигитална търговия и медии.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари