IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опра Уинфри показа стегната фигура в Италия

26 май 2023 14 40

Тв водещата е доста променена

БГНЕС

БГНЕС

Опра Уинфри показа стегната фигура по време на своето бягство до Италия. Тв водещата присъства на круизното шоу на Louis Vuitton, където мнозина забелязаха, че тя е доста отслабнала.
 
Звездата е избрала да покаже трансформацията си, обличайки шикозно бяло облекло. То е от раирана риза и подходящи панталони с широки крачоли. Към тях тя е добавила черен колан, за да стегне талията си. 

Позирайки за снимки на червения килим Опра изглежда неузнаваема, държейки едната ръка на кръста, а в другата - мини кафява чантичка със златна верига. 

Преди да отиде на модното шоу, звездата сподели видео, в което е облечена в лилав комплект от риза и панталони. В него си личи, че тя е доста по-слаба от преди. 

Уинфри неведнъж споделя за опитите си да отслабне 

Още миналата година звездата разкри, че се опита пренастрои своите хранителни навици така, че да „възвърне контрола върху това как иска да живее“.

През годините Опра не крие, че в най-лошия си период тя е тежала над 100 килограма. Но в един момент установила, че не може да продължава така и започнала програмата за отслабване, благодарение на която постепенно свалила 18 килограма. 

Опра Уинфри,

Getty

„Време е за нулиране. Разчиствам хладилника си“, пише в Instagram Oпра, разказвайки какви са предимствата на програмата, която е започнала. „Връща те в центъра. Помага ми да остана на път“, добави тя.

„Носи ниво на осведоменост за това, което ям, и това е, което ми помага да завърша празниците, да си върна контрола над това как искам да живея. Така че нека направим първия ден заедно. Не един ден, не утре, не следващия понеделник, не следващата седмица. Нека днес бъде първият ни ден, става ли?", коментира още Уинфри, агитирайки своите последователи да се включат в нейното своеобразно предизвикателство за отслабване. 

Тв водещата яде храните, които харесва, но се ограничава 

Уинфри започва въпросната програма за отслабване и по-здравословен начин на живот още през лятото на 2015-а. След 15 месеца тя се похвали, че се е разделила с повече от 18 килограма. И въпреки някои ограничения, тя яде все още това което обича. 

Опра Уинфри впечатлена от красотите на Йордания

След интервюто с Опра Уинфри се появи нова снимка с бременната Меган Маркъл

Опра Уинфри с важна роля при напускането на Меган Маркъл и принц Хари на кралското семейство

„Мога да ви кажа честно - вече не се боря. Ям всичко, което обичам – тако, паста. Никога не съм се чувствала, че съм лишена от нещо“, обяснява популярната водеща. 

Междувременно, освен промяната на някои вредни хранителни навици, Опра започна и да тренира активно, за да запази добрите резултати. „Опитвам се да правя нещо всеки ден, което ми позволява да се чувствам активна, и не се правя на луда за това“, казва тя в интервю за списание People.

„Просто знам, че движението и гъвкавостта, особено колкото повече остаряваш, е това, което те кара да се чувстваш жив. Така че не искам просто да бъда жива, искам да го почувствам“, категорична е Уинфри.

За още здравословни съвети и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари