IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Протеиновите шейкове Vita Energy и диетите

31 май 2017 09 10

Мнението на един лекар диетолог

Снимка: PR

Снимка: PR

Днес ще ви разкажа за протеиновите шейкове Vita Energy на компанията DiaVita. Водят се спорове между специалистите диетолози за ползата от тях. Хайде да видим доколко е ефективен този продукт и дали си струва да го купуваме.

Лабораторията DiaVita произвежда шейковете си в продължение на 10 години. Аналогът е произведен още през осемдесетте години на миналия век и е създаден специално за спортистите. Мнението на медиците е, че  всекидневните, многочасови тренировки се понасят много по лесно, когато се приемат допълнителни дози витамини и аминокиселини. И са прави. Резултатите от консумацията на протеиновите шейкове надминаха  всички очаквания. Спортистите придобиваха нужната им кондиция за рекордно кратки срокове и освен това след тренировки се възстановяваха много по бързо. Малко след това бе усъвършенствана формулата му и VitaEnergy стана достъпен за широката аудитория. Продуктът бързо зае  мястото си на пазара между  стоките за отслабване.

Ние всички разбираме, че никъде по света няма таблетки за моментално отслабване. И VitaEnergy не е чудотворен  елексир, който да може да ви направи елегантни и слаби за една нощ. Редовната му консумация, обаче, може да промени както теглото ви, така и живота ви.

VitaEnergy съдържа в себе си  хранителни вещества, които са подбрани така, че да могат да осигурят нормалното  функциониране на човешкия организъм. Като основа за тези щейкове служат протеините (белтъчини). Освен тях, има също така  витамини и аминокиселини.

Употребата на протеиновите шейкове води до възстановяване нивото на глюкоза и холестерина в организма. Като доказателство за това служат любителите на сладко, които след около два месеца след като започнат да пият Vita Energy, стават равнодушни към тортите, пастите и шоколада.

Моята присъда е категорично положителна. Този продукт е действително уникален и няма аналог. Пазете се от ментетата и се грижете за здравето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

petartrpetrov ( преди 5 години )
Това са най-зле похарчените 160 лв. От 93 кг. станах 99 кг. При нездравословно хранене нямаше как да стана с 6-7 килограма по-тежък за 14 дни. А при цена на месото 8 лв. - това са си 20 кг. хубаво месце от което не пълнее толкова , нали ? Не се лъжете хора , пълна измама е !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 5 години )
Vijte az jiveya vav Belgiya kak bih si go poricala moje li da mi obyasnite Blagodarya
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Zdravka ( преди 6 години )
Zdravka ( преди 6 години )
Анна ( преди 6 години )
ВЕЛИЧКА ГРОЗДАНОВА ( преди 6 години )
ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ПОРЪЧКАТА СИ! СЪЖАЛЯВАМ, НО ДЪЩЕРЯ МИ КАЗА ДА ОТКАЖА ДОСТАВКАТА! БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Реалист ( преди 6 години )
Стадо овце. Блееят и Блеяят. Всички тези протеинови шейкове и формули са такава измислица само да вземат парите на отчаяните хора без стимул,без време и със паднало самочувствие.Качват измислени снимки от интернет. Я хванете и проучете малко.Аз съм Доналд Тръмп и съм с тяло на ШварцнеГър - вярвате ли ми...Сигурно..!!Всичко иска воля, кръв,пот и малко постоянство,после всичко си идва само на мястото. И докато се осетите, ще правите нещо с такава любов , че ще искате да отворите очите на всички "спящи" целогодишно Мечки!!Поздрави от мен на всички Оптимисти!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Потребител ( преди 6 години )
най-страхотното нещо за отслабване!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Александър ( преди 6 години )
Хората искат да не правят нищо и да остабнат. Браво ве! Продолжавайте в същия дух.Гастрит? А за хората, които пречистват организм си, а после се чувства много добре . Почетете малко литература, неграмотни хора. Например, Брегг или други Велики автори. Ако Вие, пиете по 2 литра кола на ден, хапвате в макдоналдс, а после казвате, че всичко е заради генетиката Ви - продължавайте да разчитате 100% на подобни продукти. Относно вита енерджи мога да Ви каза, че продукта се позиционира като ЗАМЕСТИТЕЛ НА ХРАНЕНЕТО! Това е диета! Аз тренирам и исползвам този продукт за изгарянето на мазнините, които не мога да ги премахна с обикновени тренировки, и това наистина си е така. Продукта наистина е много висококачествен. Но нищо в този свят не се получава с обикновено искане. Направете си цел и действайте!!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
БЪЛГАРКА ( преди 6 години )
АКО ПРОДУКТА Е ЕФЕКТИВЕН И БЕЗВРЕДЕН ЩЕ ПРАВЯТ ЛИ ПРОМОЦИЯ НАМАЛЕНИЕ 50%?????? ЯВНО НЕ Е ТОВА КОЕТО ПРЕДСТАВЯТ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СИ ИЗБИЯТ ПАРИТЕ. НЕ КУПУВАЙТЕ ТАКИВА ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ ТОВА ОЗНАЧАВА ФАЛШ. ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ИМАШЕ ЕДНИ ТАБЛЕТКИ "АДИПОЗИТ" ПО АПТЕКИТЕ НАИСТИНА БЯХА ЕФИКАСНИ НО МОЖЕ ДА СИ ХВАНЕШ ГАСТРИТ ОТ ТЯХ. ТЕ ПОДТИСКАТ ГЛАДА И НЕ ТИ СЕ ЯДЕ. НО И ТЯХ ГИ ЗАБРАНИХА.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар