IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Декър и нейното тяло за показ

20 януари 2012 10 15

Моделът сменя унищожителните диети с по-здравословен режим и много спорт

Снимка: сп. Esquire

Снимка: сп. Esquire

Бруклин Декър е една от най-горещите жени на планетата. Дамата има куп фотосесии, които излагат на показ перфектното й тяло, превърнало се в блян на мъже и на много жени. Не винаги обаче Бруклин е била толкова самоуверена и толкова прекрасна!

„Хората ми се подиграваха и ме наричаха момче. Спомням си, че се молех да имам гърди", разказва 23-годишната блондинка за миналото, когато е мразела тялото си, чувствайки го напълно безформено. „Дпкарто растях исках по-заоблено тяло с женствени извивки, но след като се обградих от модели си мечтаех за плоското и слабо момчешко тяло...като това на Жизел", допълва дамата.

Влизайки в модния бранш Бруклин започва да измъчва тялото си с жестоки диети, които бързо да я отърват от излишните килограми. Декър е залагала на плодове и зеленчуците и то основно в течно състояние. Ефект е имало – но за кратко и то доста нездравословно.
„Имах заоблено тяло, имах гърди, бях номер 4 по американската номерация и осмица по британската, което си е доста голям размер. Побърквах се на тема тегло и пиех само сокове. Баща ми се намеси и ме изкара от тази мания", разказва моделът.
С времето мозъкът й се избистря и тя започва да променя хранителния си режим, като спира с постенето и течните храни.

„Започнах да разсъждавам по-различно. Не какво не трябва да ям, а какво е полезно. Вместо да е чудя кое колко захар има си казвах – о, защо не хапна малко боровинки те имат много антиоксиданти", продължава с детайлите около храненето Бруклин. В настоящето важна част от менюто й са ядките, които са междинни закуски и поддържат стомаха й в движение, като предпазват от страшното изгладняване до основните хранения.

Разбира се Декър избягва пърженото и солта, която задържа вода в организма.
Няма хубаво тяло без спорт! И моделът прекрасно го знае. По тази причина тя редовно прави кардио тренировки – 5 пъти седмично. Тъй като е подложена на голям разход на енергия Бруклин си я набавя по време на ядене. В менюто й голямо място имат зеленчуците, боровинките, овесените ядки и ядките (бадеми, лешници).

 „Много момичета се тъпчат с чийзбургери и са слаби. Аз? При мен такова нещо няма! Трябва да съм много дисциплинирана и да спортувам и пазя режим, за да изглеждам добре. Това е част от живота ми и аз я обичам...не се натоварвам, че се подлагам на малки ограничения", категорична е блондинката.

Фитнесът не е единственото решение за движение на Бруклин. Тя обича да тича, прави йога и дори се боксира. Освен това е склонна да експериментира всякакви новости в света на спорта. Фитнес тренировката й трае около час и половина 4-5 пъти седмично.
„Чувствам се прекрасно, когато работя върху себе си....уверена съм", споделя Декър. Колкото и да се старае обаче има дни, в които няма как да отиде до фитнеса. Тогава задължително ходи пеша поне час. Това е и препоръката й към дамите, които не са фенки на фитнеса – много разходки и туризъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари