IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без глад - формулата за отслабване на Черил Коул

3 февруари 2012 14 45

Поп принцесата отслабва с протеини и танци.

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Пред списание HELLO британската поп звезда Черил Коул разкри, че в основата на добра й форма не са строгите диети, а стриктното придържане към здравословен начин на хранене. Според бившата съпруга на защитника на „Челси“ Ашли Коул, ключът да изглеждаш слаб се крие в самонаблюдението, а не в глада.

От 2002 година, когато я избрали за член на дамската поп група Girls Aloud, до съвсем скоро за Чери храната била последна грижа. Режимът й бил меко казано нездравословен – глад и цигари. В резултат, тя страдала от перманентна умора и абсолютна липса на енергия. Двигател на промяната в хранителния й режим се превърнало заболяването й от малария. След като я приели в болница, докторите я уплашили, че имунната й система е пред срив и е време да помисли за здравето си, като преосмисли хранителните си навици. След това неприятно преживяване, секси дамата започнала да се храни редовно и отказала цигарите. Докторите я посъветвали да наблегне на храните с високо съдържание на протеини - истинско предизвикателство за вегетарианския й вкус. Майка й пък я насочила към храненето според кръвната група. Да приема храни, които организма й по-лесно преработва. Придържането към тези два режима се оказва много ефикасно. Днес Черил кипи от енергия, а фигурата й е все така секси.

Хранене на основа на протеини.

Е, и тя си има своите изкушения – шоколадът, естествено! По няколко парченца на ден. Иначе в основата на хранителния й режим са рибата, кафявият ориз и зеленчуците. Старае се да хапва по 4-5 пъти на ден, като на закуска задължително пие кафе, консумира пресни плодове или соево мляко. Другите й любими храни са сирене тофу и салата от спанак и ягоди с дресинг от маково семе.

Снимка: GQ

Не, на скучния фитнес!

След промяната в храненето си Черил тотално сменила и подхода към тренировките. Преди певицата тренирала по програма, създадена специално за нея от личен треньор, на когото плащала годишна заплата от 14 хиляди паунда. Всеки ден тя правила по 30-минутна кардио тренировка, следвана от един час упражнения с тежести. „Наследство“ от този период са големи мускули на краката, с които все още се бори. В миналото певицата ваела тялото си и с уред от модерната терапия Hypoxi. Той представлявал колело, на което топиш целулита, увит в неопренов костюм. Скъпото съоръжение й било подарък от веригата „Хародс“ и струвало цели 36 хиляди паунда. Напоследък, обаче, певицата тотално е забравила, както за него, така и за личния си треньор. Днес за добрата й форма са „отговорни“ здравословното хранене, енергичните танци и натовареният работен график.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари