IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отслабнете лесно с няколко килограма

11 февруари 2006 06 29

Уважаеми мъже, така и така се облагодетелствани от природа с повече мускули и по-малко мазнини от жените. С леки промени в храненето можете да постигнете зашеметяващи резултати

Отслабнете лесно с няколко килограма

Мъжката структура е мечта за всяка жена- малко мазнини, много мускули, лесно отслабване и видим ефект само след няколко тренировки.

Не е нужно да правите генерални промени в начина си на живот, за да влезете във форма сравнително бързо. Трябва да спазвате само няколко прости правила.

Закусвайте. Плод, сандвич с черен хляб, малко масло и кашкавал, зърнени закуски с мляко- закуската е единственото ядене, което ще изгори изцяло през деня.

Обядвайте разумно. Яденето по средата на деня, особено ако е в близкия до офиса ви ресторант, може да се превърне в истинския враг на добрата ви форма. Печено месо и зеленчуци е достатъчно питателно и за най-големия гладник.

Ако не можете да преживеете без хляб, изберете си ръжен или пълнозърнест. Не преяждайте, все пак има още половин работен ден пред вас.

Колкото до алкохола, чаша червено вино е за предпочитане пред халба бира.

Не пропускайте хранене. Малки порции по-често през деня е за предпочитане пред целодневното гладуване и обилната вечеря.

Като заговорихме за вечерята, спомнете си поговорката, според която трябва да изяждаш закуската сам, да разделиш обеда с приятели, а вечерята да подариш на врага си.

Колкото и да ви е трудно в началото, създайте си навик да се храните поне два часа преди сън. Заложете на супите и салатите. Комбинацията пържени картофи, бира и наденички пред телевизора оставете само за много важните мачове.

Вегетарианската вечеря ще ви помогне не само да влезете във форма, но и да спите като бебе. Зеленчуците имат успокояващ ефект и не натоварват толкова много стомаха. Нощта е за сън, а не за храносмилане.

През целия ден пийте вода. Много вода. За подобряване на храносмилането помага безкофеиново кафе или чай след обед.

КоментариКоментари