IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетно влизане във форма за 10 дни – последна част

9 май 2006 09 35

Третата част от 10-дневния план за прочистване от токсините, сваляне на натрупаните килограми и постигане на свежо "пролетно" самочувствие

Пролетно влизане във форма за 10 дни – последна част

Пролетта вече официално настъпи и е време да свалите пуловерите, шаловете и дебелите дрехи. Ако се чувствате напълнели, отпуснати и не във форма – не се притеснявайте. Продължаваме с желанието ни да ви накараме да се почувствате супер свежи с нашия детоксикиращ план, с който ще смъкнете килограми, ще прочистите организма си от натрупаните токсини и ще изглеждате и отпочинали и секси.

Вече ви представихме първите пет дни от режима, разделени на три части:

Ето и последната част от режима:

Девети ден

Останете плодови и зеленчукови

Не трябва да ядете плодове и зеленчуци само по време на детоксикиращия 10-дневен план и после да се върнете към старите си навици.

Изобщо не се колебайте, а се опитайте да хапнете поне пет вида плодове и зеленчуци. Не е никак трудно. Например: Една ябълка, един портокал, ягоди, марула и домат и всичко е наред. Не забравяйте, че също така можете да цедите на сок плодовете и зеленчуците, да ги хапвате задушени, така че задачата ви се улеснява още повече.

Много по добре е да си поръчате задушени броколи и един банан за обяд, вместо нещо панирано или пържено, защото си мислите че сте много гладни. Не сте. Не е нужно да се тъпчете, яжте бавно и извън офиса, когато сте на работа.

Помнете, че не живеете за да се храните, а се храните за да живеете. По тази причина не се „самоубивайте“ с неправилно хранене.

Десети ден

Добавете "съпротива" в своите упражнения

Трябва да започнете нова серия физически упражнения. Тоест, такива които да извайват фигурата ви, а не само да предизвикват отслабване.

Всъщност, след като се занимавате редовно с такива упражнения вие ще поддържате и регулирате теглото си много по-ефективно, тъй като това двигателно натоварване ускорява метаболизма ви.

Най-доброто място за такова спортуване е фитнес залата – упражнения с дъмбели и уреди с тежести. Все пак, ако не харесвате фитнесите, можете да си купите дъмбели или гирички и да се упражнявате вкъщи.

Все пак недейте да пренебрегвате и другите физически натоварвания – аеробика, тае бо или плуване. Опитайте се да ходите на йога, тае бо, спининг, пилатес или плуване поне два пъти седмично.

КоментариКоментари