IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запазете тези коментари за тялото ѝ за себе си

28 април 2014 11 00

Дамите не обичат да обсъждат физиката им

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато става въпрос за жените и техните тела, всеки има мнение. Няма значение дали става въпрос за бившето гадже, майката, най-добрата приятелка или дори колежката – съветите летят отвсякъде.

Другите винаги знаят кое е най-добре за вас, нали? Казват ви, че сте прекалено слаба, дебела, не спортувате достатъчно, не носите тази блуза с онази пола и т. н. Никой обаче не се замисля, че това си е вашето тяло и вие взимате решенията как да се отнасяте с него.

Ето и кои са най-дразнещите коментари, които жените не обичат да чуват за физиката си:

„Няма нужда да правиш диета!“

О, извинявай, откога трябва да ми казваш какво трябва и какво не трябва да правя. Ако искам да гладувам, ще го направя. Радвам се, че ме харесваш, каквато съм, но решението да променям себе си е мое, а не твое.

„Не казвам, че си дебела, а просто си по-едра“

Супер, да не мислиш, че съм тъпа?! И каквото и да мислиш по темата, по-скоро си го запази за себе си.

„Харесва ми тялото ти. Сладко е!“

Сладко е определение за бебе или за малко кученце. Сладко е, когато си си обърнал бельото наопаки и не го осъзнаваш, така че ако се опитвате да направите комплимент на някого, по-добре махнете това определение от речника си.

„Определено ще си по-хубава, ако отслабнеш с няколко килограма“

Така ли? А ти ще си по-хубава, ако внезапно онемееш!

„Прекалено си слаба, трябва да ядеш повече!“

Може би ям повече, но просто не ми се лепи, за разлика от теб. Човешкият организъм е различен и някои хора са надарени с по-бърз метаболизъм. Трябва ли да ти го обяснявам отново? Ако ти имаш проблем с килограмите си, просто спри да се тъпчеш с чипс и пица!

„Истинските жени имат извивки“

А фалшивите какво имат? Пластмасови глави? Обяснението, че една жена не е истинска, само защото няма по себе си извивки е налудничаво. Красотата е субективно понятие и това, че ти не носиш по-голям размер дрехи от мен, не те прави повече жена! Ако не вярваш, да попитаме този сладур отсреща?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Не мога да разбера какви са тези отговори под така наречените "най-дразнещи коментари". По-***, дразнещи и неадекватни отговори не съм виждала от много време. Някой ще ми каже, че ме харесва така и няма нужда да се тормозя с диета и аз *** ли не ще му каже да си е*е майката...вие сериозно ли???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
хахах, какви са тия картофи... аххахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Идеал Петков ( преди 9 години )
Ти къде се обаждаш с тея картофи вее...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
АнонимаBG ( преди 9 години )
Обичам да ям печени и варени картофи :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар