IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Авокадо - плодът на 2007

8 януари 2007 08 30

След дълго премисляне, опитване и чудене, решихме единодушно - той ще Е. Плодът на 2007 година. Насладете се

Авокадо - плодът на 2007

В един мрачен януарски следобед нашият слънчев екип (да не се бърка със слънчасал) реши, че сред всички прекрасни плодове, които вие, надяваме се, ядете охотно и в големи количества, трябва да изберем един, който горди да носи титлата Плод на 2007.

Победителят трябваше да отговаря на няколко критерия - да можете да го купите от магазина (би било глупаво да ви препоръчаме плод, който се намира само в Екваториална Гвинея, нали), да е пълен с полезни витамини, минерали и всички онези съставки, които ни правят здрави и красиви и да става и за ядене и за готвене.

Да бъде ново оръжие в битката за здраве и красота. Да ви доставя удоволствие и да се чувствате изключително специално, когато го консумирате по какъвто и да е начин.

Битката беше безмилостно жестока, прасковите, вишните и ягодите драпаха с все сили за първото място, подкрепяни бурно от една част от нас, бананите също надигнаха глас (най-вече защото Анджелина Джоли ги обяви за своя плод на годината), но в крайна сметка абсолютно единодушно избрахме Него.

Авокадо.

Вижте защо

КоментариКоментари