IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

При страх от бръчки - не белете плодовете и зеленчуците

14 май 2008 11 28

В кората на някои от тях има вълшебни вещества, които са добър съюзник в борбата с времето. И неовите дълбоки следи

При страх от бръчки - не белете плодовете и зеленчуците

Плодове и зеленчуци – ето, че наближава и тяхното време. Свежи, сочни и ужасно вкусни, при това наблъскани с чудодейни витамини, минерали и антиоксиданти.

Знаете, че те са идеални за здравословното ви меню. Обаче наясно ли сте, че някои от тях трябва да се изяждат от началото до края? Или от кората до малките семчици вътре, иначе казано.

Не едно и две изследвания са доказали безспорно, че кората и люспите на някои плодове и зеленчуци са по-полезни от всяка друга тяхна част. И си заслужава да направите една здрава тренировка на челюстта в своя полза.

В кората на някои растения има повече здравословни елементи, отколкото в самите тях. Те предпазват от редица болести, а и участват енергично в поддържането на красивия ви и млад вид. Някои от тях дори се борят успешно с бръчките.

Ние съвсем подробно ще ви споделим няколко чудесни плодчета и зеленчуци, които е по-добре да хрупате цели. За целта отваряйте Галерията през какаовото бутонче горе.

КоментариКоментари