IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се възстановите по-бързо след тренировка

15 декември 2005 10 31

При интензивно спортуване е съвсем нормално да се чувствате изтощени след тренировка, а организмът се нуждае от бързо възстановяване

Как да се възстановите по-бързо след тренировка

При интензивно спортуване е съвсем нормално да се чувствате изтощени след тренировка, а организмът се нуждае от бързо възстановяване.

За тази цел има различни хранителни добавки и препарати, които ще ви помогнат да се възстановите по-бързо и да сте по-издържливи. Продуктите, които можете да използвате, са няколко вида, като употребата им зависи от начина ви на живот.

Енергетици

Те повишават силата и издръжливостта на организма. Едни от най-добрите енергетици са Creatine и СМ-ТЕСН-L на Биогейм.

Creatine се прилага при активно спортуващи, любители и професионалисти, за енергия и повишена издържливост.

СМ-ТЕСН-L е инсулиноимитиращ продукт. Използва се за бързо натрупване на мускулна маса при професионални спортисти и любители, както и при хора, които извършват тежък физически труд.

Не се препоръчва за употреба от диабетици и склонни към диабет от I и II тип.

Витамини

Те са неизменна част от балансираното хранене не само на спортисти, но и на всички хора, особено тези, които са подложени на тежки физически натоварвания. Много подходящи са продуктите, които съдържат почти всички витамини като Вiostrong на Биогейм например, който съдържа 12 витамина и 12 минерала. Витамините са подбрани в количествено и качествено отношение с оглед пълното задоволяване потребностите на организма, подложен на високи физически натоварвания.

Вiostrong е подходящ за активни и любители спортисти, подложени на високи физически натоварвания, както и за хора упражняващи тежък физически труд.

Изотонични продукти

Тяхната цел е да компенсират загубата на течности при силно физическо натоварване. Продуктът Isoray на Биогейм помага за усвояването на отделяните с потта минерални соли и необходимите за енергийния баланс витамини се усвояват от организма въз основа на изотоничния принцип, което не го натоварва допълнително.

Друго средство за преодоляване на умората и възстановяване на организма е приемането на Dhea-В. Той поддържа хормона Dhea на нива, равни на тези, които човек има на 20 години, което възвръща жизнеността, подобрява настроението, отпуска и осигурява по-дълбок сън.

Dhea укрепва имунната система, което води до отхвърляне на вирусните инфекции и подтиска развитието на раковите клетки, подобрява възможността за справяне със стреса и увеличава освобождаването на енергия, повишава нивата на тестостерона в организма и допринася за нарастване на инсулина като фактор на растежа.

Най-лесният начин да си набавите тези продукти е да ги поръчате от сайта на Биогейм www.biogame.biz. Всички продукти на фирмата могат да се приемат и от хора, които не спортуват активно. Почти всички продукти са много полезни за прекарали тежки заболявания хора и такива, които имат нужда от бързо възстановяване на организма. Мултивитаминните продукти и изотоничните напитки също са полезни за всеки човек.

КоментариКоментари