IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

30-минутна фитнес тренировка само за жени

16 ноември 2012 06 07

Вярвате или не, половин час е напълно достатъчен да поддържате форма

Снимка: FitCurves

Снимка: FitCurves

Колко са 30 минути? За това време може да изгледате една серия на „Сексът и градът", да разгледате 900 снимки във Facebook, да изядете една торта, но нито едно от тези неща няма да ви помогне да стегнете тялото си и да се чувствате по – добре в собствената си кожа. Колкото и невероятно да звучи, съществува място, което ви предлага да замести 90 минутна тренировка в традиционен фитнес с 30 минутна тренировка, създадена само и единствено за жени.

Достатъчни ли са 30 минути за качествена тренировка? Твърдо да! 30 минути, 3 пъти в седмицата във ФитКървс са напълно достатъчни за постигане на видими резултати, без това да отнема от времето ви за удоволствия. Ето и причините:

1. Доказано е, че при една тренировка във ФитКървс може да изгорите до 500 калории. Това е възможно благодарение на уникалната концепция за кръгова тренировка, при която през 30 секунди се редуват упражнения за мускулна сила на уредите с кардио упражнения. По този начин се постига поддържане на „целеви пулс", което означава, че горите мазнини във всеки един момент на тренировката и така се гарантира ефективността на времето прекарано във ФитКървс.

2. За разлика от традиционните фитнес уреди, които използват тежести, ФитКървс уредите са с хидравлично съпротивление. Специалните уреди позволяват да се тренират две противоположни мускулни групи едновременно, което означава, че времето за тренировка може да бъде съкратено на половина и пак да бъде достатъчно ефективно за постигане на видими резултати. Интензивността на тренировката зависи от вас – съпротивлението, и съответно трудността, се определят от бързината на вашите движения, което прави тренировката подходяща за жени с различна физическа подготовка.

3. На всяка тренировка присъства фитнес инструктор, който ви мотивира и набелязва индивидуални фитнес цели според вашите нужди и възможности. Няма нужда да се притеснявате дали използвате правилно уредите, дали се натоварвате твърде много или твърде малко; за всичко това се грижат инструкторките. Във ФитКървс може да си направите безплатен фитнес анализ, чрез който се определя нивото на мазнини в организма и необходимостта от подобряване на физическото ви състояние.

За тези от вас, които обичат да танцуват и обичат нестандартното, ФитКървс предлага уникална фитнес тренировка съчетана със Зумба. Вече не е необходимо да избирате между танците и фитнес упражненията, а можете да ги съчетаете в една забавна и ефективна тренировка. Вижте повече за ФитКървс и Зумба тук.

За повече информация посетете www.fitcurves.bg или погледнете в тяхната страница във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Ирина ( преди 11 години )
Любимият ми фитнес, обичам ви :))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар