IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате стегнат корем като на Чарлийз Терон

19 февруари 2014 16 20

Красавицата признава, че полага много усилия, за да запази формата си

Чарлийз Терон; Снимка: Dior

Чарлийз Терон; Снимка: Dior

Само при споменаването на Чарлийз Терон, една от първите асоциации, която изниква в ума на всеки човек, е думата „сексапил“. Актрисата е доказала с годините, че наистина заслужава това признание. 38-годишната звезда обаче признава, че полага много усилия, за да изглежда по този страхотен начин.

Всъщност Чарлийз споделя всеобщото мнение, че с всяка изминала година става все по-трудно човек да поддържа своята форма и особено да бъде слаб, както в младините си. Тайната на актрисата се крие в класове по интензивно каране на колело, както и тренировки в стил балет. С тях звездата поддържа краката си в перфектно състояние, пише вестник Daily Mail.

Следват още часове по йога и вдигане на тежести. „Аз съм сигурна, че има жени, които никога не трябва да се тревожат за това, което ядат. Аз се упражнявам много, разхождам се много“, признава Чарлийз.

Ето какво да опитате, ако искате да имате стегнат корем като на холивудската звезда:

Така нареченото „V-сядане“, което е чудесно за упражнение на коремните мускули и тонизиране на диафрагмата. Седнете на пода със свити в коленете крака. Наведете се леко назад и подпирайки се с двете ръце на пода, повдигнете краката си нагоре с наклон, така че да образуват втората част от буквата „V“. След това повдигнете ръцете във въздуха. Останете така половин минута и се върнете в стартова позиция. Повторете упражнението два или три пъти.

Снимка: smogon.com

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

gnnd ( преди 10 години )
Пилатес упражнения има за корем, наподобяващо това... и не изискват пари, а само 10-15 минути.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Nai-lesno e chovek da si namira izvinenia. Vchera rabotih 12 chasa I vupreki tova namerih vreme za uprajnenia. Imame privilegiata da razpolagame s tolkova mnogo online informacia, YouTube I t.n. Edinstvenoto iziskvame e jelanie.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Юнона ( преди 10 години )
До Trinity: Грешиш :) На 41 съм, щастлива майка на две деца, работя 10 часа на ден. И аз имам проблем да отделя така ценните 30 минути, но намирам начин да го правя. Финансите не са ми важни за спорта, защото нямам време да ходя по зали. Играя вкъщи. С годините съм си изработила добра система кое, кога и как да правя, за да пестя време. Вярвам, че когато искаш - намираш начини, когато не искаш - намираш причини. На това уча и двете си момичета :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Trinity ( преди 10 години )
До Юнона: От коментара ти ми се струва, че или нямаш деца, или не ходиш на работа на пълен работен ден, или разполагаш с добри финанси. Ако си станал в 6, за да пуснеш пералня, приготвиш закуска и заведеш детето на училище/детска градина, после си 8 часа на работа, прибираш се и трябва да приготвиш вечеря, след която да изчистиш и измиеш - ами да, няма да имаш желание, а и сили, за спорт. Или поне аз не бих имала де, сигурно наистина има хора с желязна воля.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Юнона ( преди 10 години )
Е, нека не извиняваме собствения си мързел с липса на време и финанси. Не че не са важни, но не са и определящи. Желанието е над всичко. Колко от нас предпочитат да прекарват свободното си време в зяпане на сериали, риалити шоу или други бози вместо да половин час за спорт? За яденето на *** да не споменавам. Чарлийн изглежда зашеметяващо, но тя е актриса и перфектният външен вид за нея е от абсолютна важност. За нас, останалите жени, не е нужно да отделяме повече от 30 минути на ден за спорт, за да не заприличаме на "лелки". Не е трудно :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Ако имате време всеки ден да сте на различна тренировка, ще имате стегнат корем...я вижте само колко спортни клубове посещава.Свободното време и финансите си казват думата. Работа, деца, чистене, пране, готвене и ред други неща, не ни остава време да с е поглезим и заприличваме на лелки. Факт!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Trenirashta ( преди 10 години )