IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Какво похапва и как спортува Майли Сайръс

24 март 2014 06 20

Дамата е изключила от менюто си глутена и лактозата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Майли Сайръс е от звездите, които обичат да демонстрират тялото си, което ѝ помага много да печели популярност. През последните месеци тя си избираше доста оскъдни сценични тоалети и съдейки по формите ѝ, няма от какво да се срамува.

За да постигне тези идеални пропорции обаче, Майли тренира усилено и яде определени храни.

Спорт

Певицата е голям фен на пилатес и 6 пъти седмично му отделя по един час. За целта Майли посещава Mari Winsor's Winsor Pilates в Лос Анджелис. Някои предполагаха, че Сайръс е анорексичка, но Мери Уинзър твърди, че тя тренира усилено. Майли много харесва стегнатия си корем и му отделя специално внимание.

Освен с пилатес, звездата тонизира и стяга тялото си и с много танци. Те не само са част от участията ѝ, а и начин да релаксира и да се забавлява.

Йогата също присъства в списъка от упражнения на младата дама. Когато има време, тя я практикува на плажа.

Хранителен режим

Сайръс консумира храни, които не съдържат глутен и лактоза. Тя неотдавна посъветва феновете си да минат на нейния хранителен режим поне за седмица и ще видят веднага резултатите.

Според диетата ѝ е позволено да се консумират следните храни:

- яйца

- риба, птиче месо

- плодове и зеленчуци

- бобови култури, ядки, семена

- повечето млечни продукти.

Може да включвате и от тези храни:

- амарант
- киноа
- ориз
- соя
- лен
- царевица
- просо
- елда.

Бихте могли да опитате и от тези храни, ако изрично пише, че не съдържат глутен:

- хляб
- бира
- торти
- паста
- пържени картофи
- супи
- сосове за салати

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 11 години )
Глутенът не е опасен, просто има хора, които са алергични към него
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 11 години )
А какво му е толкова опасното на този глутен? Аз знам, че някои хора са алергични и затова го избягват, не че е вреден?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 11 години )
предимно събстанции на прах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
То е Ясно ( преди 11 години )