IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се сдобиете с талия като на Кейти Холмс

19 май 2014 08 42

По какъв начин може да получите физика като на холивудска звезда

Кейти Холмс; Снимка: Reuters

Кейти Холмс; Снимка: Reuters

Макар че в последно време Кейти Холмс подбира своите публични изяви и я виждаме все по-рядко в светлините на прожекторите, бившата съпруга на Том Круз отделя голямо внимание на начина, по който изглежда.

Актрисата е известна като „фитнес фанатик“, като фигурата ѝ безспорно го доказва. Появата на Кейти на скорошен филмов фестивал показа перфектната форма на звездата и най-вече нейната изваяна талия.

35-годишната актриса е участвала в маратона на Ню Йорк и обожава да тича рано сутрин. Тя прави две или три сесии седмично, но с висока интензивност. Кейти също така е фен на бикрам йога, която се провежда в стая, загрята до 40 градуса.

В случай, че и вие искате да се сдобиете с тънка талия като на Кейти Холмс, трябва да наблегнете на повече упражнения, трениращи именно тази зона. Разбира се, не трябва да пренебрегвате останалия вид натоварване, за да поддържате цялото си тяло в добра форма.

За изваяна талия опитайте следните упражнения, показани в този видеоклип. Ще ви бъде необходимо само да се снабдите с една малка гира и удобна постелка за пода.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )