IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упражнения за бюст

5 октомври 2006 10 46

С тях гърдите ви няма да пораснат, но пък бюстът, който имате, ще е в перфектна форма

Упражнения за бюст

Говорили сме много пъти за това, че деколтето и гърдите се нуждаят от същите внимателни грижи, както и кожата на лицето.

Към хидратиращия крем и останалите “козметични” грижи за бюста, ще добавим и няколко упражнения за тонус.

Първо упражнение

Трябва да произнасяте първо Х, а после О много изразително. Толкова изразително, че докато казвате Х, мускулите на шията ви трябва да се опънат, а устните да изтеглите много встрани.

Веднага след Х, трябва да кажете и О, също толкова изразително. Отворете устата колкото може повече и артикулирайте добре.

Това упражнение трябва да се прави два пъти на ден, като повтаряте всеки звук по 20 пъти.

Второ упражнение

С дясната ръка хванете лявата си китка на нивото на гърдите. С лявата ръка пък хванете дясната китка. Трябва да се получи нещо като захват от бойните изкуства.

Натиснете двете ръце една към друга и останете така десет секунди.

Трето упражнение

Съберете дланите на височината на носа, ръцете трябва да са под прав ъгъл. Плеснете с ръце без да разтваряте пръстите, така че гърдите ви да се разклатят, без да променяте положението на ръцете. Упражнението трябва да се прави когато сте без сутиен, по десет пъти.

Четвърто упражнение

Лицевите опори са много ефикасни за поддържане на тонуса на бюста, но в началото определено е трудно.

За това можете да започнете с улеснен вариант- опрете коленете в земята, а ръцете поставете на по-високо, на стол или диван например и така направете максимален брой повторения.

Когато този начин за правене на пресите започне да ви се струва лесен, замете правилната поза и увеличавайте броя на сериите.

И един "ракрасяващ" съвет: Когато носите блуза или рокля с деколте, не забравяйте да сложите малко блестяща пудра в трапчинката между гърдите или лосион с брокат на цялата зона. Ефектът ще е неповторим.

КоментариКоментари