IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

25 вечни истини за физическата активност – част V

11 декември 2006 15 10

Този път – най-добрите съвети за коремните преси

25 вечни истини за физическата активност – част V

Стегнатите коремни мускули са страст и на мъжете и на жените. По тази причина, петата част от нашите вечни истини за движението са свързани именно с правенето на коремни преси.

Строг контрол

Правилното изпълнение на коремните преси е повдигането на горната част на тялото с помощта на коремните мускули, а не на гърба, врата, ръцете и всички останали „помощни“ средства, с които се опитвате да излъжете най-вече себе си, че сте стигнали заветната бройка от 12 повторения в серия.

Правете упражненията съсредоточено и контролирайте тялото си, за да се радвате по-бързо на добри резултати.

Редовна почивка

Законът повелява да работите за коремните мускули 2 или 3 пъти седмично не в последователни дни.

Така ще дадете възможност на тялото ви да се възстанови от натоварването и резултатите ще дойдат по-бързо.

Карайте велосипед

Според американски специалисти по физическа активност и спорт, карането на велосипед е идеален начин за стягане на коремните мускули. Послушайте ги.

Дишайте дълбоко

Поемете дълбоко въздух, после издишайте толкова, че да усетите как пъпът ви опира в гръбнака, образно казано разбира се.

После повторете упражнението още няколко пъти. Най-хубавото е, че можете да правите упражнението и докато стоите пред компютъра.

КоментариКоментари