IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ваят тела ангелите на Victoria's Secret

19 ноември 2015 14 00

С какво поддържат форма Кандис, Кендъл, Джиджи, Адриана...

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

Преди няколко дни в Ню Йорк се състоя ежегодното модно ревю на Victoria's Secret. Всички ангели на престижната марка за бельо показаха невероятни тела, за които обаче са се старали месеци преди шоуто.

Всички момичета, избрани да участват в спектакъла дават всичко от себе си, за да влязат в най-добрата си форма за ревюто, което се счита за едно наистина голямо събитие в света на модата.

Красавиците правят джогинг, потят се във фитнес залата, ходят на плуване и на походи в планината, залагат на йога, степаеробика, бокс и пилатес и т. н. Изобщо всеки един от моделите полага свръхчовешки усилия за да извае тялото си до съвършенство.

Южноафриканката Кандис Суонепол (на снимките), която вече няколко години е ангел на Victoria's Secret, винаги изглежда перфектно, а движенията ѝ по подиума са плавни и елегантни. Може би тайната ѝ се крие в това, че тя прави тренировки във въздуха с копринени шалове (популярен цирков номер).

Освен това Кандис залага и на йога, както и на упражнения за баланс.

Вижте в галерията ни как другите ангели на Victoria's Secret влязоха във форма преди шоуто, което се състоя на 10 ноември.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

kalofera ( преди 8 години )