Искате да разнообразите сексуалния си живот? Тогава се надяваме да живеете в мезонет или в къща, защото за тази поза имате нужда от стълбище.

Е, в случай, че сте ексхибиционисти, може да опитате на всяко стълбище без да ви пука дали ще ви видят. По една или друга причина позата е кръстена „право към Рая". Нима всеки оргазъм не е път към това местенце?

И да минем по същество. Дами, дано да обичате да сте отгоре, защото това е вашето място на път към Рая. Партньорът ви си избира една стълба (по възможност да не е първата или втората, защото колената му не трябва да са прекалено свити). Той отваря крака , а вие се намествате между тях като за опора използвате двете си стъпала.

В помощ ви идва идват и перилата на стълбите, които допълнително балансират тежестта ви и ви помагат да не загубите равновесие. Дамата е с гръб към любимия си, но това не трябва но най-малко да я натъжава.

Снимка: Mens's health

Предимства: Добра стабилност; не е необходимо да чакате, докато стигнете спалнята; жената контролира ритъма – следователно и оргазма си!