IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подсили мускулите със секс

25 април 2013 14 00

Позите, които ще се погрижат и за стегнатото ви тяло

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

За никого не е новина, че с повече спорт и упражнения, се подобрява и сексуалният живот. Но това е пропорционална зависимост, защото и с много секс се постигат мускули и тялото се стяга. Не забравяйте, че сексът помага за укрепване на сърдечносъдовата система, гори калории, подобрява настроението и изгонва стреса. Потенето на тялото пък изкарва токсините от организма ви.

И ако се съмнявате, вижте кои пози какви мускули напрягат. Пролет е, време е да помислите за тялото си!

Кучешката

Дамите може да преустановят за малко с планка (упражнения за корем), тъй като редовният секс в кучешка поза ще им помогне да подсилят коремните си мускули по един много приятен начин. Освен това тук се усеща напрежение и в седалищните мускули и задно бедрените мускули.

Партньорът ви също ще понапрегне тези части от тялото си, за да запази баланса и да поддържа темпото на тласъците.

Снимка: chelsey.co.nz

Поза лотос

Тази поза напомня много за йогата. И също така изисква сила и издръжливост. Както при позицията от йогата и тук се напрягат коремните и седалищните мускули.

Снимка: novellim.wordpress.com

Мисионерската

Набедена за най-скучната поза, мисионерската може сериозно да изпоти мъжа отгоре. По време на тласъците се напрягат коремът, седалищните мускули, а в зависимост от положението на ръцете – и трицепсът.

Снимка: loveiaword.blogspot.com

Правостоящи

Тук става въпрос за поза, подобна на кучешката, само че в изправено положение. Дамата трябва да се хване за някаква повърхност и леко да приведе тялото си напред, като краката ѝ остават стъпили на земята и изправени. При изпълнението ѝ работят мускулите на бедрата, корема и дупето.

За да има по-добра опора, жената е хубаво да опре длани на по-ниска повърхност (стол, маса или дори пода). Това ще подобри и нейната гъвкавост.

Снимка: menshealth.com

Секспоза мост

Да, в този случай дамите поемат по-голямата част от натоварването, което е перфектно за техния кръст, гръб, седалищни мускули и корем. Ако искат да подсилят и ръцете си, нека се опрат на длани, а не на рамене.

Снимка: chelsey.co.nz

Секспоза скок

Не си представяйте типичния скок по време на спорт, а нежно подскачане с помощта на тазобедрените и седалищните мускули. Точно те поемат отговорността за интензивното изпълнение, което да донесе удоволствие и на двама ви. Освен това нежната половинка ще напрегне и четириглавия мускул на бедрата си.

При желание може да се обърне така, че да гледа партньора си, докато подскача в скута му.

Снимка: fullsizebronco.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ivan.yanin1 ( преди 10 години )
ratka ( преди 10 години )