IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 неща, за които на мъжете им е неудобно да говорят

30 март 2012 12 30

А трябва да се знаят

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Когато някоя жена си намери половинка, очаква той да е наясно с всички неща, които тя харесва или не харесва. Често мъжете казват: „Аз да не съм медиум, че да знам", като с това показват недоволството си от навика на жените да си мълчат за някои работи, а после да се цупят. Оказва се, обаче, че и силният пол може да крие някои важни за него детайли - или, за да не обиди жената до себе си, или да не я отблъсне набързо.

Не само дамите си премълчават конкретни факти, а и мъжете. Ето какво те много биха искали да знаят любимите им госпожици, но рядко си го казват в прав текст:

1. Любовта минава през стомаха. Това не е клише, а си е напълно вярно

Малко е примитивно и не е много лесно за обяснение, но мъжът тайно копнее приятелката му да се справя с тигана и печката. Той не държи да е истинско профи като Ути Бъчваров или Иван Звездев, но би се прибирал с огромно желание след работа у дома, ако знае, че там го чака нещо вкусно и домашно приготвено. Мъжете имат специално отношение към дамите, които могат да готвят.

2. Те искат да говорят за секс доста рано, но не знаят как да подхванат темата

Представете си вашата трета среща да протече така: „Искам да говоря за твоето либидо. Аз имам голям сексуален апетит и съм бил с жени, които не се чувстват комфортно с това. Как би описала твоето сексуално желание?" - определено това би ви шокирало нали? Мъжете искат от рано да са наясно дали ще си паснат в леглото с дамата. И дори още да не са консумирали връзката си , малко повече информация по въпроса за тях би била ключова. От друга страна обаче се страхуват, да не ги помислят за откачалки и чакат мълчаливо.

А колко по-лесно би било да се ориентирате още в началото, дали ще си допаднете в леглото, за да няма „инциденти" по време на първия секс или пък някои от двамата да изчезне и после да не си вдигне телефона повече.

3. Тях ги интересува коя си, а не каква си

Жените обичат да изтъкват колко дипломи имат, какви отличнички са, какви качества имат. Хартийката с докторска степен обаче не го вълнува толкова, колкото за какво мечтаеш и за какво се бориш, как се целуваш и как правиш любов. Квалификациите са важни за работодателите и за да се гордеят с теб мама и тате, но често силният пол си трае и умира от скука, докато слуша за женския интелект и постижения.

4. Мъжете се страхуват, че жените се интересуват само от едно нещо

Докато дамите често повтарят с негативна интонация, че мъжете се интересуват само от секс, то господата се опасяват, че нежният пол го вълнува единствено парите им. Всеки се тревожи за нещо, а мъжът не желае да бъде асоцииран с „ходещ банкомат".

5. Мъжете се нуждаят от лично пространство и бърлога, където да мислят

Да, мъжете мислят. И понякога им писва от всичко и имат нужда да останат сами. Но те са наясно как би прозвучало на половинките им, ако им кажат : „Скъпа, имам нужда да остана за малко сам". Тогава жената изпада в паника и започва да мисли за раздяла, което в повечето случаи е далече от истината, но може да да се превърне в сериозен проблем, който накрая да сложи край на връзката.

6. Въпросът не е в обвързването, а страхът да не се превърнат в „чехльовци"

„Ти имаш проблем с обвързването!", казва бясната жена на половинката си. В действителност проблемът не е с обвързването. Мъжът също има нужда от обич, от навик, от уютен дом и любяща половинка. Него го е страх да не стане „под чехъл" като повечето му другарчета, които всеки ден пазаруват, вече не пият бира и не играят карти, а освен това не смеят и да кихнат без одобрението на жена им.

Това последното е доста индивидуално, защото от самия човек зависи как ще се промени в една връзка. Така че, момчета, изключете го от списъка си със страхове и неудобни теми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ip ( преди 12 години )
otnosno tochka 2- ne mislq 4e ako nqkoi muj iska da govori za seks 6te go napravi po spomenatiq na4in.i jenata nqma da go pomisli za "otkachalka", a za muj koito se interesuva samo ot seks
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Polina Marinova ( преди 12 години )