IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да съблазните по-възрастна от вас жена

28 май 2012 08 30

За да бъде това едно приятно и удовлетворяващо изживяване и за двама ви

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В стереотипа за връзки с по-голяма разлика във възрастта обикновено мъжът е по-голям от жената. Скорошни проучвания, обаче, показват, че една трета от необвързаните жени излизат или са излизали преди време с по-млади от тях мъже.

Ако сте мъж, влюбен в по-голяма от вас жена и искате да я впечатлите, вижте някои идеи за съблазняване:

1. Работете върху самоувереността си. Имате по-малко житейски опит от нея, но ѝ покажете, че знаете какво искате и накъде отивате.

2. Покажете ѝ, че сте независим. За разлика от по-младите жени, жената с повече опит има вероятност да цени независимостта си много повече и да очаква същото от вас.

3. Опитайте се да задържите интереса ѝ със смислени разговори. Ако темите, на които можете да говорите се ограничават до любимата ви група, кой от местните барове е най-готин или последния филмов хит, може и да отегчите избраницата си много бързо.

4. Изберете място за първа среща, което съвпада с нейния вкус. Предварително се поинтересувайте от интересите ѝ, за да покажете лично отношение още с избора на място. Не разчитайте на стереотипа – пицария и кино.

5. Бъдете авантюрист и ѝ предложете тръпката , за която тя мечтае. По-възрастните жени обикновено излизат с по-млади мъже, когато искат да изпитат усещането за игривост и спонтанност отново.

6. Казвайте ѝ каво харесвате у нея във и извън спалнята. Жените искат да бъдат ценени не само заради сексуалните си достойства и физическа красота.

Автор на статията:
Мария Димитрова

КоментариКоментари

mmm ( преди 11 години )
"3. Опитайте се да задържите интереса
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар