IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя използва ли ви?

29 август 2012 08 40

Понякога „влюбен и загубен“ не е просто израз

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Тя може би изглежда очарователна и сладка. Тя може би изглежда като идеалната жена, която сте чакали досега. Въпреки всички прекрасни неща обаче, във вас остава неприятно чувство на обърканост и недоверие.

Тя казва, че ви обича, но действията ѝ не го потвърждават. Ако усетите противоречиви знаци в началото на една връзка, това означава, че жената ви използва или пък просто ви е оставила в списъка с изчакващи, докато разбере какво точно иска.

Знаците, които ще ви покажат дали тя ви използва:

1. Тя иска свое собствено пространство... и то много

Излизате с жена, с която в продължение на няколко дни се виждате и чувате, а след това тя напълно ви игнорира за известно време. Всеки път, в който въпросната жена ви отблъсква, вие започвате да я харесвате все повече. От друга страна съществува възможността обектът на вашите желания да се среща с още един или повече мъже. Когато една жена твърди, че обича един мъж или поне, че е влюбена в него, няма логично обяснение да не иска да прекарва всеки удобен момент с него, освен, ако си няма някой друг.

2. Държи се като приятел

В един момент тя ви прегръща и целува, а в следващия ви отблъсква, като ви казва, че всичко се случва много бързо и има нужда от време. Всяка жена, която се преструва, че иска да имате връзка, а всъщност се държи като приятелка, най-вероятно просто използва вас и вашата любов, за да се почувства самата тя по-добре.

3. Нейните приятели не ви познават

Ако някоя жена ви използва, най-вероятно никога няма да се запознаете с нейните приятелки и хората от нейното обкръжение. Тя няма нужда да разказва за вас, да ви запознава с когото и да било. Истината е, че навярно тя може би се срамува от вас и иска да ви държи „на тъмно“.

4. Не ви представя като „гадже“

Дори да имате късмета жената да ви запознае с някои свои познати, тя въпреки всичко ви представя като „познат“ или „приятел“. Ако тя има чувства към вас, със сигурност ще иска да изкрещи на целия свят за това, че сте заедно.

5. Тя се чувства объркана относно връзката ви

Всъщност съществува вероятност жената наистина да бъде объркана, ако наскоро е приключила връзка или все още е в такава. Въпросът е, че е объркана. Ако тя ви обичаше, нямаше да се колебае какво иска да направи, а просто щеше да бъде с вас. В противен случай вие сте просто да „запълвате емоционалната празнота“.

6. Тя определя любовния си живот като сложен

Ако ви се случва да я успокоявате и да ѝ казвате, че всъщност тя няма вина за грешките, които е допуснала, най-вероятно тя само ви използва. Жените, които използват мъжете са много несигурни и с това си поведение те искат да се чувстват обичани и уверени през цялото време.

7. Правите секс само, когато тя пожелае

Излизате през деня, на вечери, говорите си - нормално е да очаквате да получите в замяна любов... и още нещо. Ако жената ви използва обаче, тя е способна да намери извинение във всеки един момент. Нещата стават, както тя пожелае и вие се съобразявате с нейните капризи.

8. Тя доминира във връзката ви

Жената определя кога може да се виждате и вие напълно се съобразявате с нея. Сякаш само тя е заета и има задължения? Най-вероятно, колкото и да не ви се иска, понякога признавате сам пред себе си, че тя ви върти на малкия пръст и най-лошото е, че не знаете какво да направите, за да промените ситуацията. Ние ще ви дадем идея – опълчете ѝ се. Ако тя наистина иска да бъде с вас, ще се стресне и ще започне да се съобразява и с вашите желания. Ако не е искрена, просто ще напусне живота ви, както и трябва да бъде.

9. Тя иска вие да я изслушвате, но тя вас не

Харесвате жена, която обожава да говори за собствения си живот и да обсъжда единствено собствените си проблеми. От друга страна всеки път, в който вие се опитате да ѝ споделите нещо за себе си, тя ви прекъсва или се преструва, че ви слуша. Ако жената има чувства към вас, ще иска да разбере повече неща за вас, да ви опознае. Обратното показва само силна незаинтересованост към вашата особа.

10. Тя е обвързана и с друг мъж

Обичайната ситуация – всичко между вас е чудесно, тя ви казва колко много ви харесва, иска да прекарва повече време с вас. От друга страна ви споделя, че не е щастлива с другия мъж и връзката им не върви от много време. Какво обаче прави тя? Абсолютно нищо! Тя не иска да се раздели с другия мъж, въпреки всички неща, които ви говори. Жената просто ви използва, за да запълни липсите, които усеща в другата си връзка.

Вече разбрахте, че тя ви използва, какво трябва да направите? Имате две възможности за действие. Едната е да спрете да се виждате и да общувате с нея, преди да бъдете наранени. Другата възможност е да потиснете любовта и вие да започнете да използвате жената, точно както тя вас. Току виж „лошото момче“ ѝ допаднало много повече, отколкото „послушното кученце“ и тя се влюби във вас.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Blue ( преди 11 години )
Освен последните 2 точки, всичко останало жените го правят в началото на една връзка, когато не са сигурни накъде отиват нещата. Имайте предвид, че колкото и да и се иска на една жена да ви запознае с приятелите си, да ви представи като гаджето си, да прекарва всяка минута с вас и да изкрещи на целия свят, че сте заедно - тя няма да го направи преди да се увери, че вие също искате сериозна връзка с нея. И няма да го направи не защото няма чувства и иска да ви използва, а, чисто и просто, защото не иска да ви накара да се чувствате притиснат и задушен в началото на отношенията ви.Така че, ако попаднете на момиче с подобно поведение и много я харесвате, преди да решите, че ви използва и да я отпишете, проведете един разговор с нея, в който да и изясните какви са намеренията ви към нея и как ви кара да се чувства с поведението си. Възможно е да се държи така, просто защото не е сигурна във вас и вашата готовност за връзка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар