IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо си струва да му свалите панталоните на първа среща

21 октомври 2012 12 00

Не винаги си заслужава да чакате

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Повечето жени са програмирани да мислят, че ако спят с един мъж още на първата среща, отношенията им с него никога няма да станат сериозни и че той ще ги помисли за прекалено лесни и ще изгуби бързо интерес към тях.

В същото време светът е пълен с женени двойки, които са правили секс на първата си среща и това не е поставило на карта общото им бъдеще.

Можем да обобщим, че всичко е строго индивидуално и няма точни правила за това как да действате на първа среща по отношение на ласките. В крайна сметка може и да не търсите сериозна връзка?!

Защо тогава да не се отдадете на удоволствието?

Все пак, за да не рискувате отношенията си с мъжа и да дадете повече шансове на общото ви бъдеще, избягвайте този модел на поведение. Той е допустим, без ограничения, само в следните четири ситуации:

1. Вие сте приятели/познати и се познавате от доста време. Ако сте такива и решите да дадете нова светлина на отношенията си, защо да не се позабавлявате „по приятелски" в леглото още на първата си романтична среща? Въпреки че това е първото ви официално излизане като двойка, вие всъщност се познавате и имате доста добра представа затова какво можете да очаквате от отсрещната страна. Освен това, ако помежду ви от отдавна има сексуалното напрежение – добре би било да го потушите!

2. Страдате от задръжките си. Ако винаги при всичките си връзки сте следвала "правилото" за изчакване със секса и въпреки това не ви е провървяло, може би ви е време да смените тактиката. Какво лошо има да се разкриете на другия още на първата ви среща чрез горещ секс. Така ще му предложите забавно отвличане на вниманието от емоционалната интимност. Може би, тази среща наистина няма да прерасне във връзка, но пък така ще свалите задръжките си, а това може да ви бъде полезно в бъдеще.

3. За да превъзмогнете ексгаджето. Няма как да започнете сериозна връзка, ако все още страдате по последния си приятел. Ако ситуацията е такава, защо да не се позабавлявате с някой случаен мъж и то още на първата ви среща?! Просто изберете мъж, който може да изпълни секс фантазиите ви и действайте!

4. На почивка сте. Дори да търсите сериозна връзка, когато сте на почивка, сте на почивка и от тази своя цел. Всички знаем, че авантюрите по време на ваканция са много забавни и се помнят цял живот. Защо да не се завърнете вкъщи с щастливи спомени, но без никакви ангажименти? Прекарайте качествено времето си на почивката и действайте според която от приказките решите: „животът е кратък", „веднъж се живее", „улови мига" и други подобни!

Разбира се, само вие можете да решите, дали сте готови да спите с някого още на първата среща. Със сигурност не трябва да се чувствате притиснати от правила и обстоятелства, а трябва да го искате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

/.dhfe/ ( преди 11 години )
Когато някой ми рекламира секс просто заради секса и то без да познаваш партньора(партньорката)винаги го питам:А ти би ли запалил фас който си намерил на земята без например да го сложиш в цигаре?Много от тези които лягат с този с който са замръкнали на бара а после са се прибрали заедно ми отговарят отрицателно.Със секса разбира се рисковете са още по-големи.Няма да коментирам болестите макар ,че една такава безумна вечер може да ти струва мъчително боледуване и дори смърт.Малко ли разпасани глупачки на другата сутрин са се оказали отвлечени ,принудени да проституират или с прерязано гърло в някоя канавка.Когато човек прави секс той е преди всичко беззащитен и всякакви гадини и от двата пола се възползват от това.Ако добре познаваш обекта на чувствата и страста си всичко е много по-сигурно.Колкото до въпроса -на първата среща или на втората-когато са в две поредни вечери едва ли има някаква съществена разлика ,че да си направи човек по-различни изводи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
sexy ( преди 11 години )
Мили хора живеем в 21век тук става въпрос за секс,а не за операция;)Жените винаги са били по-силни не се правете на големи е.... а се учете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Георги ( преди 11 години )
Е може ли такава *** статия с такова адски несъответстващо заглавие. 80 % от авторските статии са такива, днес вече го изтривам този сайт от RSS. Направо недопустимо, чувстваш се прецакан като започнеш да я четеш. Добре да предположим че автора е *** (а), но поне редактор няма ли ???!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
аз ( преди 11 години )
При мен нещата се случиха точно така - спах с момчето на първата среща и вече повече от 8 години сме заедно щастливи. Така че изказвания от типа на " признай пред себе си, че си си ****а" и прочие са пълна доза снобизъм и тесногръдие. Живи и здрави!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Онуфри ( преди 11 години )
Не знам коя малоумница е написала това матриалче, но заглавието трябваше да е "признай пред себе си, че си си ку*ва". Иначе, ако сте от тази партия, да ви оставя координати...? :-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eman55 ( преди 11 години )
Като мъж ще коментирам само за себе си, без да обобщавам и ангажирам мъжката половина/може би съм някакво изключение/. Никога не съм си позволявал секс на първа среща, винаги съм държал да опозная по-добре жената с която съм се запознал, просто имам някакви задръжки. Знам, че много с*кс съм изгубил така, но държа да съм сигурен в партньорката и предпочитам продължителната връзка пред случайната. Може да ви изглеждам старомоден, но през целия си живот съм правил с*кс със 6/шест/ жени и не се чувствам по-малко удовлетворен, напротив, бил съм щастлив.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар