IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спестете си чифта рога

13 декември 2012 15 00

Какво да направите, за да не ви мами

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Повечето мъже не изневеряват, защото вече не обичат своята половинка. Обикновено мъжете изневеряват, защото имат нужда от по-голямо разнообразие в сексуалния си живот. Някои дори се оплакват, че сексът с приятелката им е скучен. Мъжете искат да се чувстват обожавани от партньорката си и в същото време да имат пълна свобода. Ако питате един мъж, той мечтае за жена, за която той да бъде всичко. В същото време жената не е главен приоритет в неговия живот.

Някои мъже оправдават своята изневяра с биологията и своите вътрешни инстинкти на ловци. Каквато и да е причината обаче, жените трябва да запомнят, че един мъж има нужда да се чувства като господар и да усеща уважение и любов от своята половинка. Често, когато не получава такова, мъжът поглежда встрани. Мъжете иска да се чувстват истински мъже.

Ето и десетте начина, чрез които може да си спестите чифт рога:

1. Инициирайте секс. Мъжът равнява секса на желанието ви към него изобщо. Затова помогнете му да се почувства желан, като изразите любовта си по физически начин.

2. Бъдете отворени за експерименти. Може би имате известни притеснения и задръжки, но за доброто на вашата връзка, а и на вашия личен сексуален живот, трябва да се научите да експериментирате (стига желанието на партньора ви да не са прекалени и да не прекрачват границата). Позволете на мъжа ви да опита нови неща с вас, защото иначе ще ги потърси на друго място.

3. Не се отпускайте. Понякога след по-продължителна връзка жената се отпуска. Не говорим само за външен вид, а и като личност. Когато мъжът ви е избрал именно вас, това е, защото сте го впечатлили. Не позволявайте на времето да ви промени в негативна насока. Правете се красива за него и не позволявайте на прекрасната личност, която сте да се загуби.

4. Не бъдете прекалено контролираща. Хората допускат тази грешка твърде често. След известен период от връзката те мислят, че другият човек вече е тяхна собственост и имат пълното право да го контролират. Това поведение е разрушително за вашите отношения. Не се оплаквайте, не обвинявайте, не критикувайте, не бъдете заядливи и не заплашвайте вашия мъж.

5. Показвайте му, че го цените. Не възприемайте мъжа като придобивка и нещо сигурно, защото във всеки един момент той може да реши да си тръгне. Вместо това му показвайте, че наистина се радвате да бъдете с него. От време на време е позволено, дори препоръчително да му правите и комплименти.

6. Оставете го да има свое лично време. Някои мъже започват да изневеряват, защото се чувстват обградени и задушени от връзката си. Аферата може да им осигури чувство на свобода, което им липсва във връзката. Позволете на партньора си да има свое лично време. Нека той сам прецени как да го прекара – мързелувайки, с приятели или практикувайки любимото си хоби.

7. Бъдете наясно с емоциите си. Жените са майстори в общуването чрез емоции, без дори да се използват думи. За съжаление това се отнася, когато става въпрос най-вече за негативни емоции като гняв, тъга и разочарование. Никой мъж няма да се чувства истински мъжкар, когато вижда, че прави една жена нещастна.

8. Направете връзката си приоритет. Понякога мъжете не търсят само секс афери. Те могат да изневеряват и емоционално. В този случай мъжът търси жена, която да му обръща повече внимание и да не го кара да се чувства пренебрегнат. Помислете дали не пренебрегвате своя партньор заради друг важен фактор в живота си.

9. Научете неговия любовен език. Той сигурно има няколко конкретни думи или жеста, с които ви засвидетелства любов. Научете се да му отвръщате със същото, дори когато не очаква. Това ще го накара да се почувства обичан и разбиран.

10. Разберете неговия модел на поведение. Някои мъже обичат да бъдат с различни жени и това не се променя през целия им живот. Тъжната истината е, че ако вашият човек е такъв, значи едва ли ще се промени, каквото и да направите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Борислава ( преди 11 години )
Ако някои иска да коментира лично мнението ми може да го направи на адрес led_666***abv.bg
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Борислава ( преди 11 години )
Цялата истина е такава че всеки възприема по свой начин думите които чете, и свързва себе си с негативите повече от положителната гледна точка на нещата.Не казвам че трябва да спазвате дословно написаното, а просто да помислите не искате ли прекалено много от мъжете, и не смятате ли че високомерието, грубия тон и лошото държание не води до нищо хубаво, все пак сами си избирате половинките, а дори понякога и самите вие не знаете какво искате. Замислете се не допускате ли и вие грешки поради които отблъсквате силния пол и го подтиквате към "СЛАГАНЕТО НА РОГА"!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
м ( преди 11 години )
а най-забавното ми е,че как пък абсолютно всичките мъже си намират ама все свободни жени,с които да "изневерят" на половинката си.При това тук се говори,че не е задължитено да изневеряват само веднъж. Нали се сещате,че това е невъзможно! Какви ловци,какви смешки:-))) Според мен както мъжът,така и жената ще се заглежда навън,ако не е оценена ,скучно й е или по ред други причини. А ако се търси причина, винаги ще се намери.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nihi ( преди 11 години )
До Нел: То вярно, че и тях майка ги е раждала, но понякога говорят за мъжете, сякаш нямат връзка с Централния... :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nihi ( преди 11 години )
До Анонимен: Да, все 1 човек трябва да има свръх-способности, за да има връзка :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Нел ( преди 11 години )
Винаги ми е било интересно как в подобни статии се оказва,че уж силния пол,има крещяща нужда от подхранване на самочувствието,гъделичкане на егото и едва ли не благоговение пред мъжеството му.....Та това да се стараеш непрекъснато да изпълняваш тези съвети,значи да се откажеш напълно от това което си и те лишават от едно равноправно партньорство.Колкото получаваш толкова даваш и обратно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
С 2 думи - бъдете изтривалка, карайте го да се чувства мъжкар, направете връзката си приоритет (въпреки, че той няма да я направи)...ама иначе запазете личността, която сте, и не се променяйте. :DИмам чувството, че човекът, който е писал статията, е на не повече от 16. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар