IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вие ли сте другата жена?

4 февруари 2013 09 40

8 сигурни знака, че сте такава

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Започнали ли сте връзка с нов човек, но смятате, че поведението му е леко подозрително и вече се оглеждате за знаците, че в живота му има и друга жена.

Има доста мъже, които умело успяват в продължение на седмици и месеци да заблуждават новата си приятелка, че тя е единствена на света, когато у дома ги чакат жена и деца или минимум си имат друга сериозна спътница в живота и то от доста години.

Най-неприятното в случая е, че мъжът всъщност няма намерение да напуска основната си половинка, а по-скоро вас да превърне в „другата жена", или казано по-ясно - в любовницата. Надяваме се, никога да не се оказвате в ситуация, в която да търсите тези признаци, но ако ви се случи, ето и 8-те от тях, които са най-категорични:

1. Вашите срещи винаги са на тайни места

Добър индикатор за това, че сте другата жена в живота му е, ако всеки път ви води в отдалечени заведения и хотели или направо в други населени места, където няма опасност да срещне познати физиономии. Ако вие сте опитвали да го изведете на някое по-класическо и оживено място като на кино в мола, например, а той всеки път ви отказва с различни извинения, то може би е точно, защото не иска да го виждат с вас.

2. Телефонните му разговори са „лични"

Друг сигурен знак, че вие сте другата жена в живота му е, ако той винаги гледа да разговаря по телефона в другата стая, за да не го слушате. Разбира се, всеки човек има лични разговори, които не би искал да бъдат чути от половинката му, но не и през цялото време! Ако той винаги отхвърля входящите обаждания докато е с вас, а после излиза някъде за да може да се обади, то вероятно говори с приятелката или съпругата си. Друг знак е, ако често се случва да му звъните по телефона, а той да не ви вдига. Може би точно в този момент в у дома при жена си и няма как да ви се обади.

3. Никога не ви е канил в дома си

Това е друг червен флаг за предупреждение, че вие не сте единствената жена в живота му, а по-скоро играете във второстепенна роля. Не е нормално редовно да преспивате във вашия апартамент, а той никога да не ви кани в дома си, твърдейки че живее с майка си, например. Ако един мъж наистина държи на една жена, той в крайна сметка ще ѝ покаже къде живее, освен ако там не се разполага жена му.

4. Вашите срещи винаги са в странни часове и време

Един от най-показателните признаци, че вие сте другата жена е, че срещите с този мъж винаги са във странно време - късно вечер, рано сутрин, по обяд и т.н. Това е, защото най-вероятно след работа той се прибира вкъщи при жена си. Друг признак, е ако той винаги отказва да празнува различните видове празници и специални поводи с вас – Коледа, рождения си ден, Великден и т.н.

5. Не ви разрешава да споменавате името му във Facebook

Това може да изглежда като нещо невинно на пръв поглед – просто е дискретен и не обича социалните мрежи, но си е сигурен признак, че крие връзката ви от някой. Особено, ако дори не иска да сте му приятелка във Facebook или пази акаунта си в Twitter в тайна от вас - имате причина да бъдете подозрителни.

6. Той мрази да се снима

Бъдете нащрек и ако нямате нито една обща снимка заедно, защото той уж мразел да се снима. Това е още един очевиден признак, че нещо го притеснява във връзката му с вас. Ако вие сте другата жена, той вероятно се страхува да не публикувате снимката онлайн и тя да бъде видяна от "грешния човек." А и общата ви романтична снимка би била сигурно доказателство за измяна!

7. От време на време става нервен

Един от основните признаци, че вие сте другата жена е, ако той изведнъж се изнерви, когато го помолите да използвате телефона или компютъра му. Дори, ако това са служебен телефон или лаптоп, няма причина той да ви откаже, освен ако в тези устройства няма компромати, несвързани с работата му, а с личния му живот.

8. Никога не сте се срещала семейството и приятелите му

От това по-сигурен знак няма. За всичко друго може да намери някакво извинение, но не е нормално да не познавате никой от близкото му обкръжение. Ако този човек си има жена или приятелка, той никога няма да ви запознае със своята компания или фамилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Aлко ( преди 11 години )
Crowley ( преди 11 години )