IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато най-добрият му приятел е срещу вас

1 април 2013 12 40

Проявете търпение и опитайте да го спечелите с достойнство и усмивка

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Връзките не винаги са трайни, но има приятелства, които са до живот. В най-добрия случай вашето гадже може да стане приятел с хората край вас и вие с неговата дружина. Но има опасност в началото на връзката ви неговият най-добър приятел да е подозрителен към вас и дори открито враждебен.

Трябва ли да търпите грубо отношение от него? Не. Трябва ли го разкарате от живота на вашия мъж от страх да не повлияе на връзката ви? Не. Това, което трябва да направите е да се държите достойно и разумно и да се опитате да „счупите леда" между вас и другия мъж.

Ето и какво можете да направите в ситуация, в която душевният брат на вашата половинка е решил, че не ви харесва:

Бъдете великодушни

Опитайте се да разберете, че гаджето ви прекарва доста време с приятеля си и се познават много преди вие да се срещнете. Така че, е някак логично неговият авер да изпитва известна ревност, тъй като вие вече сте важен човек за него и искате да прекарвате повече време с половинката си. Ревността е още по-голяма, ако засегнатият приятел е самотник и няма гадже. Така той хем ревнува дружката си, хем ревнува от това, което има между вас, а той няма в живота си.

Така че оставете гаджето си да се вижда с най-добрия си приятел, да си прави покер вечери или мъжко излизане. Покажете на неговия другар, че не искате да го откъснете от него.

Подгответе си „домашното"

Колкото и да ви обича половинката ви, той ще има нужда и от мъжка компания. Ще рита футбол, ще гледа футбол, ще рови по колата си и това в мъжка компания. За да спечелите вниманието на най-доброя му приятел, трябва да го изненадате.

Вместо да ходите на пазар по кафета, когато гаджето ви прави своите „мъжки дейности", опитайте да се включите в тях. Научете повече за любимите му отбори или за хобитата му „по мъжки". И когато имате възможност, се намесете в разговора, така че да блеснете. Това със сигурност ще накара мъжете около вашия любим да преосмислят мнението си за вас и дори ще им станете любопитна, което си е малка победа.

Бъдете ведра и демонстрирайте чувство за хумор

Когато сте тримата или още повече, заобиколена от негови приятели, не сваляйте усмивката от лицето си. Шегувайте се с тях, откликвайте на техните шеги. Никога не му се карайте публично, че е избрал да бъде с тях , а не с вас в дадена ситуация и така ще си изградите положителен имидж на една широкоскроена жена, която не желае да върже на каишка у дома гаджето си.

Направете нещо специално

Ако най-добрият приятел на гаджето ви все още е подозрителен, може би е време да го изненадате приятно. Например, ако скоро има рожден ден, предложете на любимия си да му организирате някакво парти. Това определено ще ви спечели точки.

Намерете му гадже

Ако най-добрият приятел на половинката ви е самотен, има голяма вероятност това да го прави по-агресивен към вас. Помислете си дали имате свободна приятелка, която да е подходяща за него (доколкото се успели да го опознаете) и се опитайте дискретно да им уредите някаква „случайна" среща. Най-лесно е да я вземете с вас, когато сте на някакво събиране.

Много внимавайте да не му я натрапите, защото това може само да го ядоса и да го настрои още повече срещу вас. А ако между тях пламне искра, то със сигурност ще го спечелите на своя страна.

Не се оплаквайте на гаджето си

Мъжката дружба е много силна. Мъжете не са само най-добри приятели, а те се чувстват почти като братя. Затова би било голяма грешка постоянно да повтаряте на половинката си, че най-добрият му приятел не ви харесва. Това само ще го разстрои и ще стане повод за постоянни скандали помежду ви.

Ако гаджето ви е усетило, че между вас и неговия авер има неприязън и това го безпокои, той сам ще говори с него и ще вземе мерки.

Запазете достойнство

Понякога, колкото и да се опитвате да се харесате на един човек, това не се получава. Не позволявайте това да избие в горчилка, която да насочите срещу любимия си или другия мъж. Запасете достойнството си при всички случаи.

Говорете с половинката си

Когато споменахме да не се оплаквате на гаджето си от отношението на неговия приятел, това не означава никога да не повдигате темата. Подберете подходящ момент, когато партньорът ви е в добро настроение и е словоохотлив и просто го попитайте какво безпокои другият мъж и защо се държи по този начин.

Може да се окаже, че другият мъж е станал подвластен на някакви слухове за вас и това трябва да се изясни. Важно е и за вашата връзка.

Не се опитвайте да прекратите приятелството на двамата мъже

Как бихте се почувствали, ако един ден вашата половинка дойде при вас и ви постави ултиматум да спрете да общувате с жената, с която сте израснали и която ви познава по-добре от вашата собствена майка? Ще се ядосате? Ще вдигнете скандал? Но накрая няма да се скарате с приятелката си. Защото приятелството е това, което остава дори и след като някоя връзка се разпадне.

Затова не се опитвайте да развалите отношенията му с неговия приятел. Доверете му се, че той не би позволил на неговия другар да го настрои срещу вас или да ви обижда по някакъв начин. В случай, че поведението на другия мъж стане безкрайно обидно или грубо, просто се уверете, че половинката ви е наясно как се чувствате и го оставете той да поеме в някаква посока и да се разправя с приятеля си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари