IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хванете измамника!

15 юли 2013 11 00

Как може да разберете дали вашият любим мъж ви изневерява

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Изневеряващият мъж оставя много знаци след себе си, които с малко „детективска работа“ могат да бъдат разгадани от жената. Вашият плюс е, че сте достатъчно близки с партньора си (може би живеете заедно), така че знаете всички негови навици и разпознавате неговото различно поведение. Също така не забравяйте, че всяка жена има интуиция, която може да използва като свой съюзник.

Всичко, което трябва да направите, е да се вглеждате в малките детайли и да систематизирате откритите „улики“. В случай, че намерите нещо подозрително, хубаво е да направите копие от него. Никога не обвинявайте своята половинка, без да имате конкретно доказателство за изневяра. Ето и няколко съвета, за да откриете и докажете изневяра:

1. Устройте капан. Може да звучи клише, но обикновено хората изневеряват, когато тяхната половинка няма да е в града или има важна работа точно в този ден. Кажете на мъжа си, че ще отсъствате два-три дни по работа или че отивате някъде с приятелки. Докато той си мисли, че сте извън града, го наблюдавайте отдалече. Бъдете сигурни, че няма да ви забележи, докато го „следите“.

2. Надникнете в мобилния му телефон. В случай, че вашата половинка има парола на телефона си, това е сигурен знак, че може би крие нещо. Опитайте се да разберете комбинацията или в краен случай му поискайте телефона внезапно. Излъжете, че батерията на вашия телефон е паднала и трябва да се обадите спешно. Дори в този момент да не може да разгледате повикванията, есемесите и чатовете, поне трябва да научите неговата парола.

3. Използвайте записващо устройство. Диктофонът също ще свърши работа. Пъхнете го под седалката в колата на мъжа преди да тръгне на работа. Новите технологии позволяват също така да следите притежателя на определена марка телефон – къде се намира, с кого си комуникира и така нататък.

4. Проверете компютъра. Може би вашият партньор стои до късно на компютъра? Със сигурност имате повод поне да проверите как стоят нещата. Дори мъжът ви да е излязъл от всичките си профили, опитайте се да погледнете хронологията. Прегледайте всички браузъри, за да сте сигурни, че не използва някой друг, вместо обичайния. В случай, че хронологията е изтрита, определено трябва да бъдете нащрек. Знак за измама ще бъде, ако откриете регистрации или нови имейл адреси, за които не подозирате.

5. Не се доверявайте на общи познати. Може би някои от близките ви общи приятели ще застане на негова страна и ще ви излъже, за да му осигури алиби. Не вярвайте на 100% на това, което ви се казва и винаги имайте едно наум. Вашите приятели може да не искат да ви лъжат, но пък да се чувстват принудени, заради по-близките си отношения с вашия партньор.

6. Следете графика му. В случай, че мъжът тръгва малко по-рано за работа или напоследък зачестява с късното прибиране от офиса, имате повод за съмнения. Засичайте километража на колата всеки ден без той да разбира и отбелязвайте в кой ден партньорът ви е карал повече от обичайното. Може би точно този ден отново е „работил до късно“?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Aida_v ( преди 10 години )
Това наръчник за частни детективи ли е или тест за параноя?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
an ( преди 10 години )
Това е пълна лудост. И ако изневерява, какво. Защо вместо да тормозиш и него и себе си просто не си живееш живота.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 10 години )
Стигне ли се до тези неща, тази връзка е приключила от всякъде ! И на мен не ми харесва, че има подобни статии, които насърчават и мъже и жени да правят тези неща, защото ако те си нямат доверие, то тяхната връзка няма на какво да стъпи, а доверието е основата на една връзка и без него, тази връзка няма как да просъществува !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Детектив ( преди 10 години )
Хахахаха що направо не му сложите скрита камера в ***. Така със сигурност ще разберете ако ви изневерява с някой гей.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Hahaha ( преди 10 години )
"Автора" на тази статия, пък и "редактора" определено имат нужда от психиатрична помощ!Голями глупости се публикуват тук!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
вие сте параноични кукувици, а защо направо не наемете частен детектив ли пък не му поръчате ***, докато ви "няма"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар