IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Върнете романтиката във връзката си

31 юли 2013 11 00

Доверете се на любовта, която чувствате и на човека, който ви обича

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Много двойки, които имат дългогодишни отношения, попадат в капана на един и същ проблем, а именно страстта от връзката намалява или в някои случаи напълно изчезва. В много случаи това се отразява пагубно за двойката, защото единият или и двамата партньори започват да търсят липсващото на друго място. За да избегнете този сценарий и да бъдете отново напълно удовлетворени от своите отношения, вие трябва да върнете страстта обратно във връзката си. Разбира се, това не е толкова лесна задача и не става за един ден. Всичко, което ви е необходимо, е желание и комуникация.

1. Бъдете наясно с нуждите на партньора си. Повечето хора, живеещи страхотен романтичен живот, са особено загрижени за нуждите на своята половинка, дори повече, отколкото за своя собствен комфорт. Не забравяйте, че когато показвате добро отношение, то ще ви се върне.

2. Отделяйте време за малки жестове на романтика. Обикновено малките неща са тези, които правят голямата разлика. Целувайте своя партньор без той да очаква, ходете хванати за ръка, докато се разхождате или пък го погалвайте във всеки удобен момент. Вашата половинка със сигурност ще бъде очарована от тези жестове и ще иска да ви се отплати по същия начин.

3. Когато имате романтична идея, споделете я. Може би от много време мечтаете да направите нещо необичайно или пък в ума ви се върти идея за някакво приключение? Не се притеснявайте да споделите своите идеи с човека до вас. Правенето на нови неща освежава връзката и повишава романтичната интимност между двама души.

4. Мислете за неща, които ще подобрят вашата връзка. Накарайте своята половинка да напише на един лист какво според него трябва да се промени, за да бъдат отношенията ви още по-хубави. Вие направете същото и накрая сравнете написаното. Нека всеки един се опита да поправи това, което иска другият.

5. Обръщайте внимание на секса. Двойките, които правят секс по-често, имат по-добър романтичен живот. Не забравяйте да експериментирате и да показвате своето желание към половинката си. Дори в някой момент да не сте настроени за забавления под чаршафите, целунете своята половинка и ѝ кажете, че ще го отложите за утре. Така вашият любим ще тръпне в очакване до другия ден.

6. Не забравяйте близостта. Прекарвайте някои нощи само в гушкане и разговори за бъдещето. Това ще засили чувството на романтика и интимност.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари