IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да превърнете секса за една нощ във връзка

18 октомври 2013 12 20

Много здрави отношения са произлезли точно от неангажиращ секс

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В съвременното общество вече не се гледа на една жена като „неморална“, ако е правила секс преди сватбата. Девствеността не е мерило за чест. Хората са достатъчно отворени към идеята, че жените, както и мъжете, могат да разполагат с телата си и да изпитват физическо удоволствие още преди да са намерили човека, с който искат да прекарат остатъка от живота си. Дори повече – в последните години все повече дами са отворени за еднократни сексуални изживявания – без емоционална натовареност, без влюбване.

Макар в повечето случаи сексът за една нощ да си остава просто секс за една нощ, не е изключено той да прерасне и в истинска връзка. В този случай е много важна нагласата на мъжа, който не трябва да страда от предразсъдъка „Щом с мен го направи толкова лесно, значи ѝ се случва често“. Ако мъжът е о'кей с идеята, че сексът за една вечер невинаги е гаранция за „тъмно“ минало, значи съществува вероятност еднократното сексуално забавление да се превърне в истинска връзка.

Ето начините, чрез които жената може да направи така, че сексът за една нощ да е само основата на новата ѝ връзка:

1. Правете страхотен секс. Явно химията помежду ви наистина е силна, след като сте решили да прекарате нощта заедно. Възползвайте се от нея и прекарвайте още такива, дори по-хубави моменти. За мъжете, също както за жените, сексуалните умения на партньора са от голямо значение. Кой човек не би пожелал да се вижда с някой, който го привлича силно и с когото прави невероятен секс?

2. Не говорете прекалено много. На първо място не задавайте въпроси – нека те бъдат задавани на вас. Също така не разказвайте прекалено много за себе си, а оставете личността ви да бъде завита в доза мистика. Мъжете се привличат от неизвестното, така че по този начин той ще запази интерес към вас по-дълго време.


3. Поддържайте балансиран график. Няма нищо по-тъжно от жена, която чака на телефона някой мъж да ѝ се обади. Продължете да живеете живота си по начина, както сте го правили преди. Мъжете се плашат от дами, които стават прекалено обсебени от тях, затова вие трябва да покажете своята независимост и това, че имате достатъчно атрактивен живот и без неговото присъствие.

4. Бъдете мили и се отнасяйте с уважение. Това, че привидно не искате връзка с определен мъж, не означава, че трябва да се държите лошо с него. Все пак в мъжките очи жената трябва да бъде наистина жена – мила, красива и женствена. Всеки път, когато той ви се обади, бъдете весели и в добро настроение. Позитивизмът е като магнит за хората.

5. Не показвайте чувствата си. Повечето мъже имат страх от обвързване, така че най-лошото нещо би било да покажете своите чувства. Мъжът е този, който пръв трябва да ги усети в себе си, за да може след това да ги приеме от жената без да изпада в паника.

6. Оставете мъжът да ви гони. Не го притеснявайте с обаждания, съобщения или контакт във Facebook. Мъжът трябва да бъде този, който ви търси, а не вие него. Запомнете, че една жена става безинтересна в момента, в който тя покаже своята зависимост/слабост. Вие трябва да се превърнете в предизвикателство, независимо, че вече сте прекарали нощта заедно. След този момент контролът е във вашите ръце.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Red ( преди 9 години )
Колкото и да не ти е приятно става въпрос за секс за една нощ, който ти е харесал и искаш нещо повече! Съветите са много добри и за съжеление верни. Целия живот е игра къде повече къде по- малко така, че свиквай. По мнение на психилози и социолози занимаващи се с човешката личност, човек има толкова лица колкото хора познава. Извода е, че пред всеки си различен така че няма драма просто си избери пред кой искаш да покажеш повече от себе си!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
Това не са съвети как да превърнеш сексът за една нощ във връзка, а как да имаш връзка само за секс...при това да си изтривалка за мъжа, с който правиш този секс. Не можеш ли да покажеш чувствата си с един човек, да си естествена, да си освободена в поведението си (включително и емоционално) и да си достатъчно спокойна, за да се покажеш слаба пред него - това няма как да е сериозна връзка. Хората трябва да се замислят за какво ги искат тези сериозни връзки. Това да задържиш някой да се мотае около теб сериозна връзка ли е? Не мисля! При сериозната връзка освен, че имаш човек до себе си, получаваш от него и точно това, което искаш, и няма нужда да криеш чувствата и желанията си. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар