IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да показвате привързаността си на публично място

27 ноември 2013 14 20

Какъв е етикетът на поведение, който трябва да спазвате, когато сте със своята половинка... и други хора?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Когато имате чувства към човека до вас, вие имате желание да ги показвате постоянно и навсякъде. Все пак обаче има разлика от това дали сте сами вкъщи или пък на заведение с други хора. Всъщност публичното показване на привързаност има своите правила, които е желателно всяка влюбена двойка да спазва. Човек трябва да знае как да изрази чувствата си по начин, така че да изглежда сладко и мило в очите на другите. Има тънка червена линия обаче, която определено не бива да бъде прекрачвана. В противен случай интимностите се превръщат в отблъскваща картинка за всички хора около вас. За да не изпадате в неловки ситуации, ето и кои са правилата на „любовния етикет“ на публично място:

1. Направете така, че действията ви да изглеждат добре. Това е основното правило, което трябва да запомните. Това, което правите, трябва да изглежда сладко и мило. Бързите целувки по устните са сладки. Хващането на ръцете и нежните докосвания са романтични и любящи. Прекалено „страстните“ целувки на обществено място са забранени, също както опипването по интимните части.

2. Спрете, когато стане неудобно. Не за вас, а за хората около вас. Повечето двойки не се интересуват какво мислят другите за техните действия, но това е много погрешно. Публичното показване на привързаност трябва да се прави с мярка, а останалото – трябва да се прави у дома.

3. Не хапете и не облизвайте. Целувките са позволени, но не и когато са придружени с облизвания и други производни. Хапането на врата или ушите също е строго забранено.

4. Без пляскане и стискане. В много филми пляскането по дупето изглежда секси, но това си остава само за филмите. По-добре се въздържайте от подобни действия докато има други хора около вас. Все пак трябва да спазвате някакъв етикет, а не да снимате началната сцена на някой порно филм.

5. Възрастта има значение. Преди да правите каквото и да е, огледайте се и вижте какви хора има около вас. Дори невинните целувки могат да възмутят възрастните хора. Показването на интимност не се препоръчва и пред деца, защото тяхната психика все още не може да осъзнае какво е това, което се случва.

6. Внимавайте с ръцете. Дори да се намирате в нощно заведение, ръцете ви трябва да се държат „благоприлично“. Изчакайте да се приберете, преди да поставяте ръцете си в панталоните на гаджето ви или под блузата. Никой не иска да гледа разгонена и разголена двойка.

7. Всичко се отразява на вашата репутация. Публичното показване на привързаност може да бъде вълнуващо, но също така то може да представи личността ви в грешна светлина. Най-добре през деня на обществено място се ограничете с хващане на ръцете, прегръдка или целувка по бузата. В нощни заведения може да скъсите дистанцията и да заложите на малките, кратки целувки. Не забравяйте, че вашите действия проектират вашия образ в главите на останалите. Така че помислете добре, преди да направите каквото и да било.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари