IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съмненията на жените относно срещите и връзките

28 април 2014 14 25

Всяка дама изпитва несигурност за определени неща и от вас зависи да я разсеете

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Колкото и уверена да изглежда една дама, тя си има своите съмнения и колебания особено по отношения на връзките и срещите. Жените постоянно премислят всичко, което правят и казват и накрая са пропити със съмнение относно собствените си действия, чувства и желания.

Ето и пет от нещата, в които представителките на нежния пол се чувстват неуверени, когато става въпрос за среща или за връзката им:

1. Тя си мисли, че може и да не ѝ се обадите след срещата.

Първата стъпка към спечелването на доверието на една жена е, да спазите обещанието си към нея. Така че, ако ѝ кажете, че ще ѝ звъннете в петък, направете го. Ако това не влиза в стила ви и искате да я държите в напрежение, просто не конкретизирайте ден. По-добре е отколкото да нарушите обещанието си и тя да ви чака цял ден с поглед, забит в телефона.

2. Тя смята, че искате само секс от нея.

Ако прибързате с креватните упражнения, тя ще си помисли, че цялото ви внимание е само, за да я вкарате в леглото. Така че, ако наистина искате връзка с нея, не я натискайте за секс веднага и ѝ дайте да разбере, че интересът ви не е повърхностен. Покажете се като романтичен тип и не пропускайте малките жестове, с които ще я трогнете.

3. Тя смята, че излизате и с други.

Бъдете честен с нея. В случай, че нямате уговорка да бъдете ексклузивни партньори, е OK да се виждате и с други. Имайте предвид, че в момента, в който правите секс с нея за пръв път, тя автоматично може да прецени, че вече сте двойка и спите само с нея. Ако вие смятате друго, кажете ѝ.

4. Тя мисли, че вие не се интересувате толкова от нея.

Дори да сте заедно от няколко месеца, половинката ви не спира да анализира отношенията ви и да си мисли, че вие вече сте отегчен от връзката ви. За да я убедите в обратното, трябва да не спирате да я изненадвате, да ѝ обръщате внимание и разбира се, да правите малки жестове, като цветя, изненадващ обяд, мили бележки, подаръци и т. н., с които да я накарате да се чувства винаги специална.

5. Тя смята, че ѝ изневерявате.

Както вече казахме, жените са пропити от съмнения. Ако телефонът ви звъни и вие не вдигате, тя си мисли, че е заради друга. Ако закъснявате вечер, тя ще вярва, че се виждате с друга. Ако се криете, когато сте на компютъра и отказвате да отговаряте на въпросите ѝ – тя ще е убедена, че имате паралелна връзка. В този ред на мисли не ѝ давайте поводи за съмнение, уважавайте я, правете ѝ комплименти и бъдете максимално честен с нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Starving tiger ( преди 9 години )
Без основание се съмняват хората, които не вярват в себе си. Тя мисли, тя смята....прекомерните предположения са ярък признак на неувереност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Enuhe from Egipt ( преди 9 години )
А какво е станало с любовта? И тя ли е пренесена в жертва на пазарната икономика?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Романтик ( преди 9 години )
При всяко ново запознанство, за жената единствения риск е да попадне на беден мъж - "кредитен риск". Според нейната ценностна система, не е унизително да прави оргии с извратени богаташи, та дори и не винаги да има някаква изгода, унизително е да си изгуби времето с влюбени романтици.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )