IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да познаете дали той флиртува с вас

10 май 2014 14 05

Наблюдавайте го внимателно

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Знаците, с които двата пола флиртуват са доста объркани. Понякога можем да приемем един сигнал за едно, а той да се окаже съвсем друго. Не забравяйте и че мъжете флиртуват по един начин, а дамите по съвсем различен.

И все пак има нещо като „кодове“, които могат да ви подскажат дали мъжът срещу вас е заинтригуван от личността ви или не.

Ето и част от тях:

Искрена усмивка

Усмивката е хубав знак, когато си говорим за флиртуване. Ако мъжът срещу вас открито ви се усмихва, има голям шанс да ви харесва. Дори да е срамежлив, той ви подсказва, че е добронамерен към вас и може първи да започнете с флирта.

Изчервява се

Освен ако не сте го обидили или разгневили, вероятно той е по-срамежлив и присъствието ви го смущава, но по един добър начин с „пеперуди в стомаха“. Избие ли руменина по бузите му, то не се съмнявайте, че не сте му безразлична.

Постоянно засичате погледа му

Погледът означава интерес. Ако преплитате очи често, то вие сте събудили неговия. Сега е време да му се усмихнете, а може и да засучете кичур с коса.

С палци на колана или джобовете

Ако той стои срещу вас с ръце в джобовете, но с палци над тях или сложени на колана му, то това понякога е знак, че е заинтересуван от вас. Нека това не ви се стори обидно – идете, че ги разберете мъжете!

Постоянно ви докосва

Докосването е близост. Означава, че той търси контакт с вас и леко опипва почвата. Докосване на коленете, или неволно допиране на ръцете – о, да, вие сте спечелили интереса му.

Разширени зеници

Понякога очите издават неща, които искаме да скрием. Трябва да стоите много близо един до друг, за да разчетете този знак, но пък ако очите му са светли, няма да е толкова трудно. Когато харесваме някого, зениците ни се разширяват. Готови ли сте за инспекция?

Повдигнати вежди

При жените това може да е знак за раздразнение или любопитство, но при мъжете е готовност за флирт. Ако веждите му са повдигнати по време на разговора ви, той иска да флиртува.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )