IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви комплименти иска да чуе той?

15 юли 2014 14 50

Казвайте му ги, за да не ги потърси от друга

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Жените обичат комплиментите, но мъжете не са по-различни от тях. Те нямат нищо против половинките им да ги хвалят от време на време, за да се чувстват ценени. Повечето дами обаче забравят да погалят егото на партньорите си и това е една от многото причини те да изневерят – да се почувстват желани и ценени.

Ето и какво не е зле да казвате на вашия мъж, за да не се сдобиете с чифт рога:

Уау, много си те бива!

Ако вашият мъж се справя под завивките, не се свенете да му го покажете. Господата обичат комплименти за сексуалните им умения.

Какво ли щях да правя без теб!

Мъжете обичат да се чувстват необходими. Не се притеснявайте да търсите помощта им, а когато ви я окажат, да им благодарите и да ги похвалите за усилието и резултата.

Искам да прекарвам повече време с теб

Понякога колкото и да хвалите вида и уменията му, е необходимо да му покажете, че харесвате „целия пакет“ или човекът, какъвто е. Подобно желание, изречено на глас ще го накара да се разтопи, тъй като той ще се почувства обичан.

Ти си страхотен в работата си!

Любимият ви сигурно получава похвали в работата си, но той би се радвал ако и вие цените труда му. Всеки мъж би искал да може да споделя успехите с половинката си и да бъде разбран.

Толкова си секси!

Да се върнем пак на визията. Той блъска по няколко часа във фитнеса, за да може да ви демонстрира плочките си и стегнатите си бицепси. Доставете му това удоволствие като му покажете, че забелязвате усилието и определено гледката ви кара да изплезите език.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

val666 ( преди 9 години )
Mnogo iako,ne zabraviaite momicheta da ste po-shtedri v komplimentite nali znaete,kakvoto povikalo takova se obadilo tolkova e lesno;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
super ve4e sme i doma6ni liubimci ne6to za podhvurlqne na kokal nqma li da spomenete
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
мъжете обичат комплименти, и най-вече да чуват колко са добри!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар