IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спечелите мъжа, когото желаете

28 юли 2014 14 46

Лесни трикове, с които ще ви забележи и ще ви иска до себе си

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Колкото и да сме уверени, понякога губим ума и дума пред обекта на желанията си. Един мъж не се печели с визия, а с малко хитрост и постоянство.

Ето и няколко лесни трика, с които да впечатлите човека, когото желаете и да го накарате да ви забележи и пожелае.

1. Любовта минава през стомаха

Няма мъж, който да откаже на вкусно домашно приготвено ястие, което разбира се, включва много месо. Отваряйте готварската книга или сайт и намерете рецепта, която да отговаря на вкуса на любимия човек. Преди това разузнайте все пак какво му харесва.

2. Бъдете в час с любимия му спорт

Може лесно да спечелите уважението на един мъж, ако покажете, че разбирате от спорт и то от неговия любим спорт. Това ще ви помогне да водите непринуден разговор по-лесно, а и освен това в очите му ще бъдете различна и интересна, тъй като малко жени отговарят на този „критерий“.

3. Дайте му пространство

Никога не преследвайте един мъж! Силният пол по природа има ловни инстинкти и обича той да гони, а не обратното. Така че спрете да му досаждате и да го задушавате с куп въпроси, постоянни съобщения и телефонни обаждания. Човекът има нужда от лично пространство!

4. Сближете се със семейството и приятелите му

Това е доста силен коз, тъй като малко или много мъжете се влияят от мнението на хората около тях. Спечелете майка му и близките му приятели, Така ще сте винаги добре дошла в дома му и на сбирките му, а освен това, оставяйки трайно впечатление в тези хора, те постоянно ще питат за вас и ще искат компанията ви.

5. Не се променяйте

За да бъдете интересна, вие също трябва да запазите част от живота си. Не зарязвайте хобитата, приятелите си, всички тези неща, които са ви направили такава, каквато сте и каквато той е харесал. Имайте мнение и се борете за него, Нека той вижда във вас предизвикателство и се бори за вниманието и времето ви.

6. Научете се да прощавате

Жените по природа сме малко дребнави и забелязваме всичко. Това може да ни изиграе лоша шега, защото ще имаме куп поводи да се дразним. Игнорирайте дребните грешки и се научете да прощавате. Хора сме и правим грешки.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Miss S ( преди 9 години )
Към Pufpaf и Litlle Blue Dress:За мен е удоволствие да чета вашите коментари.Всичко,което кажа ще е излишно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
До 13: +1. :) Не мисля, че трябва да се прилагат някакви правила. Също, винаги ми е смешно когато прочета: "правете това, това и това", "бъдете такава, такава и такава" и накрая - "не се променяйте" или "бъдете себе си" или "бъдете естествена". :D Aми една жена като ги е направила нещата от първите 4 точки и е стигнала до петата - тя вече се е променила. Я ми кажете - аз като не обичам футбол, не мога да опиша каква скука ме наляга като дойде някое световно, регионално или национално първенство....приятелят ми ако обича футбол - как хем да съм в час с любимия му спорт, хем пък да не се променям? Ха де? :DА ако майка му е от властните и грижовни "орлици" и се държи като властна тарторка, за която никоя не е достатъчно добра за перфектното и синче - как хем да я спечеля, хем пак да не се променям? :DИ последно - да се научиш да прощаваш е възможно най-лошата услуга, която можем да си направим. Някои жени дори трябва да се научат да НЕ прощават, тъй като ги виждам как прощават прекалено много простотии на гаджетата или съпрузите си. ;)Pufpaf, както винаги в 10-ката. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Все пак писането на статии е бизнес и е нормално да се пишат и небивалици, няма как при толкова много статии да не е така. Аз все пак не мога да коментирам другите мъже, всеки си е различен има и такива, които може да ги спечелите с една невероятна ... или/и страстен секс. Друг може да се влюби и от визията само на една жена, някои мъже харесват ...венската визия, а други бягат далеч от такива жени, все пак говорим за влюбване нали ? Щото да не съм разбрал погрешно статията и какво се има в предвид с това "спечелване". Ако говорим за жените златотърсачки и това как да оплетат такъв мъж, тогава вече може и да има разни похвати, които няма нужда да ги коментирам, там вече си трябват и театрални умение, все пак не е лесно да се симулира любов. Само ще ви кажа едно, любовта не се печели, любовта не може да бъде поръчана когато ние си искаме, тя не става и пожелание. Истинската любов се случва, тя ни връхлита издига ни в облаците и ние не можем да я контролираме кога и с кого да се случи, тя просто идва и ни отнася и ние не можем да я спрем ! Нека жените не се заблуждават и да знаят, че ние мъжете сме много по различни от тях и много мъжете не могат да изпитват истинска и дълбока любов, не всички мъже могат да обичат силно и с цялото си сърце, не всички са еднакво любвеобилни ! Не случайно има много разочаровани жени, защото аз много добре познавам женската емоционалност, психология и от какво те имат нужда те. Няма смисъл да го пиша, защото дори някой мъж да го прочете и го приложи, защото така е прочел, че е правилно пак нищо няма да се получи. Това за което копнее всяка жена и което ще я направи щастлива, тези неща идват от сърцето и душата и човек или ги има или не !Много жалко, че много от мъжете не знаят колко малко и трябва на една жена, за да е щастлива, колко малко и трябва, за да я накараш да грейне от щастие, дори не е нужно да си богат финансово, а по скоро да имаш богато сърце изпълнено с обич и да знаеш как да покажеш любовта си ! Жените заслужават да бъдат обичани и да са щастливи, те са като цветята нежни и красиви и за да останат такива и да огряват тази земя с красотата си, те трябва да бъдат поливани с много любов !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 9 години )
Приложих абсолютно всичко - стана му скучно и си намери друга...Запазете си смотаните и ненужни съвети!!!! Момичета, дръжте се така, както ви харесва, не сме робини на мъжете, че да се съобразяваме само и единствено с техните прищявки. А кога най-сетне и те ще се сетят да ни угодят малко?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
айде стига бе ( преди 9 години )
Поредната глупава статия, вероятно преписана от Cosmo...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
при всички положения, важното е да има взаимност!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар