IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Различните флиртове и техният край

14 октомври 2014 14 10

Вие кой подход прилагате?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Знаете ли, че мъжете и жените могат да влязат в определени категории само по начина, по който флиртуват?

Свалките не протичат еднакво и ако не сте се замисляли към кой тип спадате и как ви улавят на кукичката си, вижте това:

Традиционният флирт

Той протича по-консервативно и учтиво и често се изразява в започването на задълбочен разговор. Жените, които флиртуват по този начин, очакват мъжът да направи първата крачка. Те също така вярват, че трябва да бъдат порядъчно ухажвани.

Изход: Традиционният флирт може да доведе до сериозна и дълготрайна връзка, ако търсите такава.

Срамежливият флирт

Мъжете, които свалят по този начин, го правят ненатрапчиво и леко срамежливо. Те чакат да бъдат представени на жената от някого, а не подхождат директно към нея. В процеса на флирта е възможно и тя дори да не разбере, че е била сваляна.

Жените с този подход като цяло са интровертни. Ако тя тръгне да ви разказва много неща от личния си живот, значи флиртува с вас.

Изход: Може да се получи смислена връзка, ако и двамата сте честни и не си играете игрички и ако не сте се запознали в сайт за запознанства.

Игривият флирт

Случвало ли ви се е да попаднете под чара на мъж толкова бързо, че да не разберете как и кога е станало, но да си прекарвате страхотно? Тези мъже използват много хумор, закачливи сравнения, докосват постоянно дамата си но за миг, колкото да я накарат да закопнее за допира им. Този тип наричаме и с името „играчът“.

За съжаление, сериозни връзки с мъже като него са почти невъзможни.

Изход: Очаквайте краткотрайна връзка, динамична, пълна с много страст и забавление.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари